Çok mutsuzum

Merhaba kızlar 15 haftalık hamileyim, çok mutsuz hissediyorum kendimi çok pimpirikli olmaya başladım bebek iyi mi diye kendimi düşünmekten alamıyorum,eşimde şehir dışında yanlızım hep bebeği düşünüyorum kontrolle daha 5 gün var bu düşünceden nasıl kurtulucam lütfen tavsiye verin psikolojim berbat.

1 Beğeni

Canım benim bu kadar takıntı yapma kendine bebeğin de her hangi bir sorun olsa belli olur zaten şuan ufaklık her geçen gün büyümeye çalışıyor kendini huzursuz ederek onu da etkiliyorsun

Bu aralar sürekli önüme anne karnında kalbi duran bebeklerin videoları çıkıyor bu beni çok korkutuyor.çok zor oldu bu Allah’ın bir mucizesi kaybedeceğim diye korkuyorum

1 Beğeni

Seni rahatsız edecek şeylerden uzak dur o şekilde videoları izlemek yerine eğlenceli filimler izleyebilirsin yada kendine hobi edin kafa dagıtmanı sağlar örgü biliyorsan bebeğine birşeyler yap

Ben sırf bu yüzden bir müddet hiçbiryere girmedim bende geçen1 ayımı böyle geçirdim doktorda 1 ay da bir gün veriyor içim içimi yiyor

1 Beğeni

Film izlemeye başladım ama izlerken bile hep aklımda kafayı yicem takıntı oldu resmen

Çok kötü bir duygu rabbim bütün bebekleri sağlıkla anne ve babaları ile buluşturur.yoksa ben mental olarak iyi değilim

1 Beğeni

Canım bol bol dışarı çık kendine uğraşlar bul