Çok kötü kaşıntım var

Arkadaşlar karnımda bacaklarımda sirtimda bu tarz kaşıntı lar oluyor 37 haftaligim sonra yara şeklinde oluyir ne bunlar sizce

:pensive:

@Gstdyys merhaba doktora gitmenizde fayda var hamilelikte kaşıntı ciddiye alınması gereken bir durum

Kaşıntı doğumdan sonra bitiiyor sankii sivri sinek ısırmış gibi kaşınıyorsunuz ama öyle bir şey yok bu son haftalarda çok oluyo normal bir durum doğumdan sonra Kaşıntı bitiyor yara yapacak kadar kötü kaşınıyor bn kolonya kullandim biraz rahatladı sende dene

Gittinmde birsey vermiolar devam ediyor kaşınmaya bilemedim

Karaciğer degerlerine bakılması lazım gebelik kolastazı olabilir randevunuza daha cok varsa saglık ocagına gidip kan tahlili verin

1 Beğeni

Tuzlu su yaptım fayda yok

İşte h8cnrisey vermiolar gittim

Sizde de mi böyle kaşıntılar vardı acaba

Bende de kaşıntılar var 35 haftaligim şekerin yüksek çıkıyor mu benim şekerim yüksek olduğu için karaciğer fonksiyonlarini bozmuş buda gebelik kolestazi oluşturmuş açlık safra asitine bakıldı bende ama devlet hastaneleri bakmıyor devlette ki doktorum özele gönderdi yaptırdım bı ilaç verdiler bana devlet ödemedi 904 liraya aldım faydası var

Tabiki eklemek isterim ki herkeste aynı olmaz ama yine de baktirman da fayda var diye düşünüyorum

Açlık şekerim normal çıkıyor hep tokluk şekerime baktırmadım hiç bana hap yazdı 2 gündür onu içiyorum ama içtiğimde de hep düşünce ile içiyorum bebeğe birşey yapar mı diye korkuyorum hep aile hekimi geçmezse gel kan testi yapalım dedi ama geçecek gibide durmuyor

Evett canım valla daha izi duruyor özellikle akşamları başlardı gün içerisinde yoktu ilac vs kullanmadım doğumdan sonra kasıntı kalmadı hiç akşam olmasını istemezdim kaşıntı olduğu için o derece

Size yazdığı hapın ismi neydi acaba

Ya hiç sorma bende de 4 gündür başladı artık kanatıyorum kaşıya kaşıya göbeğim bacaklarım kollarım fena halde kolanya falan işe yaramıyor

bılaxten diye bir hap

Anladım bana da safrax yazdı ama ben faydasını gördüm

Dün yazdı doktor ama bugün de içtim hala aynı durumda kaşıntılarım kabarıyor yara oluyor tarakla falan kaşıyorum artık

Bnde kolonya birazcık rahatlatrdı resmen cimciklerdim döverdim böyle​:sweat_smile::sweat_smile:ahh o günler maalesef sende doğumdan sonra rahatlıycaksın

Valla doktoruma yazdım yarın sabah aç karnına gel dedi bu gebelik kolestazı ise eğer bebeğe etki ediyor mu birde ben normal doğum istiyorum engel olmaz buna inşallah

Ayy yook kız korkma son haftalrda cok normal