Çok korkuyorum?

İlk gebeliğim 35.haftadayim normal doğum gözüküyor ve aşırı korkmaya başladım napicam :sob:

1 Beğeni

Allah yardım ediyor bende yeni doğum yaptım ilk gebeliğimdi 38 de yaptım normal zor ever ama Allah yardım ediyor korkulacak gibi değil sadece o ana odaklan sakın kalmayı sene bol bol dua et

Tam olarak nerede zorlandiniz asıl?

Bende sezeryan oldum normal istiyrodum özel hastanede doğurdum üstüne 35 bin verdim düşünüyorum acaba devlet olsaydı normal dogurturmuydu

Merak etme normal doğum sezeryana göre daha çabuk iyi oluyor sütun daha erken geliyor bende normal yaptım 1 hafta oluyor şimdiden dikişlerim düşmeye başladı bile normal doğum en iyisi :smiling_face:

Bebek kilosu normalin dısında degilse, kalp atıslarında azalma yoksa bebegin geliş pozisyonuda uygunsa devlet zorluyor normalde. Sizin istege baglı mıydı yoksa zorunlu sezeryan mı oldu bilmiyorum ama devlet ugrasıyor dogurtmak icin yasakta geldi ya. Normal doguma iyi diyorlar ama bazı yorumlara bakıyorumda dikişlerin iyileşme sürecinde epey zorluk cekenler var buda tedirgin ediyor haliyle öylede kesiliyoruz böylede sezeryab mı daha iyi diye düsinmeden edemiyorum o yuzden :smiling_face::see_no_evil_monkey:

Bebeğin kilosuna dikkat edin omuz takılması yaşayabiliyor. Ben yaşadım .sadece uyarmak istiyorum :two_hearts:

Bebeğiniz kaç kilo

Kime sordun??

1. Haftada 2.5 kg
1 Beğeni

Her şey güzel olacak Allah yardımcınız olsun :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Herşey normaldi 3 kg bebeğin kilosu sancı açılma yok bebek de kanalda değildi ben 2 gündür hareketleri azaldı dedim ozmn sezeryan yapalım dedi suni işe yaramaz sende dedi