Çok Katı Ve Beyaz Akıntım Var. Sizce Neden?

Kızlar ben geçen ay 8 ekimde adet oldum ondan sonra 12 kasımda adet oldum uygulama indirdin telefonuma adet takibi diye 10 aralıkta olmam lazımdı 3 gün geciktim ve 21-22-26 aralıkta eşimle korunmasız ilişki yaşadık normalde adeti geciken biri değilim adet olıcam gibi belirtilerim var az once idrarımı yaptıktan sonra ozel bolgemde bembayaz cok katı bi akıntım oldugunu fark ettim bende ilk defa oluyor sizce neden

3 Beğeni

Canim vallah bilemiyrum ama kendinden emin değilsen test yap yada bir kaç gün daha bekle adetini belki hava değisimi olmuştur

1 Beğeni

En erken hamilelik belirtileri arasında adet agrisina benzer ağrılar ve bu beyaz akintilar var. Akıntıyla beraber yanma batma kötü koku falan da varsa başka hastalık olabilir. Sadece akintiysa hamile olabilirsiniz ama sadece ihtimal tabi test yapmak en iyisi.

1 Beğeni

Kötü koku ya da yanma hissi varsa enfeksiyon olabilir. Ama yine de bir kan testi verin isterseniz :blush:

kotu koku yok sadece akıntım var ve adet olıcak gibi bi his var ama olmuyorum

1 Beğeni

Madem üstünden 3 gün geçti, bence 2 gün daha bekleyin. Daha kesin sonuç alırsınız :pray::blush:

evet bende oyle düşünüyorum ilk deneyimim ve çok istiyorum o yüzdende cok sabırsızım

1 Beğeni

Heyecanınızı hissettim :blush:

Umarım güzel haberi alırsınız :pray::heart:

Bence test yapmalisin günün de geçmiş zaten. Benim adetime daha 5 gün vardı ama içime doğmuştu sanki hamileyim dedim test yapmıştım çıkmıştı. Ondan önce hiç test yapmamıştım mesela. Sen de öyle hissediyorsan hemen yap zaten günün de geçmiş . Hayırlısı olsun

2 Beğeni

Test yaptıniz mı beyaz kokusuz akınti da bir hamilelik belirtisi