Regli sekiz gün gecikti üç gün önce beta hCG testi yaptırdım sonucum 67 çıktı doktora gittim folik asit başladı Tahminen ne zaman görebiliriz keseyi
Geç döllenme olmuş olabilir ondan betan düşük canım. Benimde öyleydi. 2 günde bir kan ver artışa baksın doktor ondan sonra zaten söyler sana süreci
Canım benim öncelikle gebeliğin hayırlı olsun tebrik ederim beta artışı herkeste farklı düzeylerde seyreder ve artış gösterir. 2 günde bir iki katına çıkması beklenir, yani doktorun tekrar kan vermeni istemiş olabilir veya ufak bir hesapla bir sonraki kontrolüne bırakmış olabilir. Düzenli artış sonrası gebeliğin sağlıklı olup olmadığı düz mantıkla anlaşılır, Beta hCg değerin 1500-2000 civarına ulaştığında kese usg ile görünecek boyuta ulaşmış oluyor( yine herkeste farklılık gösterebilir endişe etmemelisin, aksi bir durum olursa doktorun söyleyecektir ). Bu süreçte doktorun Folik asiti bebeğiniz daha iyi tutunması ve erken gebelik olduğu için nöral gelişimini artırmak ve hızlandırmak için başlamış olmalı. Sağlıklı bir gebeliğin olsun tebrikler