Çok güzel bir duyduymus

Kızlar biz bu gün bebişimle sekiz haftalık olduk ve ben miniğimin ultason görüntüsünü ilkkez görmekle beraber kalp atışını da duydum Allah’ım o kadar güzel duyguymus ki bu zmana kadar sadece keseyi görebiliyoduk ve hep bir korku vardı acaba boş gebelik mi diye ama bugün o minnacik haliyle kalbi öyle güzel atiyodu ki sanki dinlediğim en güzel melodiydi duygularımın tarifi yok heyacinimi sizlerle de paylaşmak istedim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::baby::angel:

6 Beğeni

Hayırlı olsun tebrik ederimmmm sağlıkla kucağınıza alın :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canm rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

1 Beğeni

Gerçekten ben de aynı hissetmiştim gözümden yaş gelmişti. İnşallah daha güzel çok şey hissediceksiniz bu başlangıç hele bi kıpırdasın

1 Beğeni

Hayırlı olsun rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşAllah

1 Beğeni

Bu zamana kadar hep sadece kese görünüyordu doktorum da demişti bebek gorunmuyo biraz daha bekleyelim diye o yüzden hiç inandiramamistim kendimi hamile olduğuma ama bu gün şükürler olsun o kalp atışlarını duydum da sekiz haftadır yasamadiğim duygularin hepsini bir günde yaşadım

1 Beğeni

Amin çok teşekkür ediyorum inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Çok sevindim canım hayırlısıyla eline almayı da nasip etsin Rabbim inşallah biz de bugün gittik keseyi görebildik sonunda bebek görülmedi ama ben de biraz bugün karamsarlığa girmiştim senin yazdığını okuyunca biraz iyi geldi çok mutlu oldum İnşallah ben de haftaya görürüm bebeği

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canm sakın karamsar olma neler hissettiğini çok iyi biliyorum dün benim normalde bebek karın ultrasonunda yine görülmedi doktorum vajinal ultrason yapalm dedi o zman görebildik

@Emine.94 sizin adınıza çok sevindim gözünüz aydın Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza almanızı da nasip etsin :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canm rabbim isteyip dileyen herkese bu duyguyu tattırsin inşallah

1 Beğeni