Çok doldum akıl verin

Arkadaşlar daha önce burda paylaşım yapmıştım Allah razı olsun çok kişi derdime ortak oldu benim ikinci evliliğim ilk evliligimden iki oğlum var şiddetin en dibini yaşadım çocuklarıma bu hayatı yasatamam dedim ayrıldım en ağır şeyleri yaşattı bana 5 yıl geçti aradan 2019 Şubat ayında boşandım ve iki sene önce evlendim neden ailene sığınmadin derseniz benim ailem var ama yok üvey babamdan bile en büyük darbeyi yedim anlayın konuyu açmak istemiyorum çok pskolejm bozuluyo şimdi ki eşimle tanistim evlendik aslında ben hiç sevgi görmediğim için kandım şuan ki aklımla bunu söyleyebiliyorm ilk başlarda çok güzeldik geçenlerde bazı nedenlerden ( eve bakmamazlik olsun telegram bigo live gibi yerlerden kadınlara bakıp hediye attığını gördüm) ve bu adam kafasını oyalamaya yani karı kız gibi şeyleri olunca beni evden kovup ağzına gelen herşeyi sayan birisi hatalarını yakaladıktan sonra bu yüzünü gördüm ben bunun bu kişiliğe büründü annemleri arayıp üvey babamdan darbe yememe rağmen sığınacak yerim olmadığı için herşeyi göze alıp annemin yanına gitmeye karar verdim bu seferde annemin tarafı ana kapısında mi dogurcaksin dediler daha bir sürü şeyler yije affetmek zorunda kaldım ise giremem eski eşimden kaynaklı borçlar var icralara kesilcek o bu olck kiralar çok yüksek geçinme şansım sıfır bakıcı çok yüksek miktarda para istiyo ve gittim yine affettim iki gün önce yije yakaladım özür dileyip affet dicegi yerde yine evden kovdu esylari alcm eşyalar benim diyo bana akıl verin nolur 27+4 günlük hamileyim bebeğin eşyalarını bile oğlumun sinifndan arkadaşının annesi hediye kartı verdi aldım kafayı yicem kiram 7 bin aylık gelirim hiç biseyim yok içmiş içmiş eve geldi kavga ettik yarına kadar vaktin var yoksa polis zoruyla alcam esyalari dedi bütün eşyalarını aldı gitti daha önceden dahi öğretmen yaptı evimin alışverişini kafayı yicem artık benimle birkez kanamam olduğunda hastnye geldi birkez bana al şunu canın bişi çeker dmedi arkadaşımın eşi hastanede çalıştığı için onlar hep yardımcı oldular devlette sıra olmadığında kadın sığınma evine gittim ilk eşimle evliyken cezaevinden beter inanın bana ben konuklama evinde kaldım çocuklarla yapamayız orda nolur dertleşelim hiç iyi değilim

Canım okurken üzüldüm Allah senin yardımcın olsun hiçbir kadına anneye de bu durumları yaşatmasın yani ne denilebilir bilmiyorum ama Allah’a sığın herşey yoluna girer umarım bebeğine stres yaşatma senin için dua edicem umarım çok güzel bir hayat yaşarsın​:pensive::heart:

1 Beğeni

Senin adına çok üzüldüm canım. İlk eşin, üvey baban ve simdiki eşini Allah bildiği gibi yapsın. Neden ilk eşinin borçları sana icra geliyor ? Allah yardımcın olsun valla ne diyeceğimi bilemedim

1 Beğeni

Misal yatak odası alındı bu borcum var dedi eve ne gerekiyorsa hep kendi adıma aldım güven saglayana kadar hep göz boyadı ödedim dedi hiç birini ödememiş 11 yada daha fazla icram var şuan

Allah razı olsun çok sağolun çok doldum derdime ortak olduğunuz için çok sagolun

2 Beğeni

Yazıklar olsun ya. Daha çok sey demek istiyorum da içimde kalsın. Zor bir durum. Hayat arkadaşım diyip güveniyorsun olana bak. Bi nevi dolandırıcı gibi birsey yani

Sadece bı sayfası bu

Belki şaka gibi gelir arkadaşlara ben bile okusam ben bile inanmam çünkü dokunsalar çocuk gibi ağlarım şu 4 gündür bı yasadgimi ben bı yasadigimi Allah biliyo ben bu halimle merdiven yıkayıp bu zamana kadar yettim cocuklarima kimse tutmadı elimden ortada bırakıp gitti insan çaresiz kalınca yalana bile inanası gliyo benim hiç bı zaman gönlüm alınmadı hiç bı zaman evimde salcam makarnam ne eksik olursa olsun ben kadınım eşim bulur kafana takma diyemedim

Hep erkek gibi yetmeye çalıştım bakkalci kapıma glyo iki ev var arada borç var merdiven işini bıraktım artık tasiyamiyorum çünkü bakkala yazdiriydm beni iki evladimla hataları sanki ben yapmışım gibi dimdizlak ortada bıraktı allahimdan bulsun evdeki eşyalar benim diyo polis zoruyla alcam diyo bebeği doğduğunda bana verceksin diyo yoksa çekişmeli devam etck dava diyo ben evladımı veremem dilenirim yije vermem çok doluyum arkadaşım ben buralı değilim gurbetteym zaten kimim kimsem yok iki üç arkadaşımdan başka

Sosyal yardımlaşmaya, belediye ye falan gidip derdini anlatsan belki yardımcı olurlar. En azından çocuklara destek olabilirler

Allah yar ve yardımcın olsun yazıları okudum ve gerçekten yaşadıkların çok zor allaha bol bol dua et rabim hayırlı kapılar açar sana bunu yaşatanların allah belasını versin inşallah

1 Beğeni

Yaşadığın şeyler hiç kolay değil. Karnındaki bebeğin için biraz daha sakin olmaya çalış. Dışarıdan söylemesi kolay yapması zor ama diyebilecek de bseyim yok. Bebek doğduğu zamanda senden alamaz yani kolay değil o kadar. El kadar bebek anneye muhtaç veremezler babaya

Bebeğinle bu durumları yaşaman çok zor ama önceliğin o doğmamış meleğin olsun. Onun için kendine iyi bak lütfen. Allah yardımcınız olsun…

1 Beğeni

Allah yardimcin olsun polise sen git soyle acikca uzaklastirma aldir bosan boyle hayatini zehir etmektense kolay degil ama bu sekilde de nereye kadar gidecek ki

1 Beğeni

Eşimden kaynaklı sigortam olduğu için aile destek paramı bile kestiler ah bacım kendi memleketimde sosyal yardımdan falan çok destek alan var ama burda Zonguldak Ereğlide emin ol bana hep torpil tanıdığın varsa her türlü her yardımı aliyosun ama tanıdığın yoksa bomboş bı aldığım yardım elektrik destek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Velayeti verceksin anlaşmalı bosancaz diyo velayetini vermezsen çekişmeli devam eder diyo bana ya sen bu çocuğa ne aldında babalık tasliyosun dedim sen anca iki canlı kadını evden kovarsin başka biseye yaramazsn dedim hiç bişi almadı ki hani gören çocuğu için canını vercek zanneder çocuğunu düşünen insan eşim dediği kişiyi evden mi kovar iki günde bir ağlatır mi

İnşallah :pray:

Öyle valla çocuğunu düşünen adam karısını o halde evden kovamaz. Bunu yaparken velayeti istemeye utanır insan. Msjlar, ses kayıtları falan elinde delil bulundur lazım olur .

1 Beğeni

Hepsi var hepsi duruyo kufurlerde dahil