Çok dertliyim 😓

Kızlar doğuma 1 ay var eşimi işten çıkardılar iş yerinin durumu kotuye gittiği için hiç boyle birşey aklıma gelmezdi doğuma bu kadar kisa süre olduğu için çok uzuluyorum ne yapacagiz diyorum rızkı veren allah ama ha deyince de iş bulunmuyor :sweat: ağlamaktan mahvoldum dua ediyorum sadece ama bilmiyorum çaresiz gibiyim

1 Beğeni

Rabbim yardımcınız olsun. Bebek kısmeti ile gelir. Tabiki zor bir durum ama nasibi kesen de nasibi veren de Allah. Bi bildiği vardır. Size hayırlı kapılar açsın insaAllah

1 Beğeni

İçini ferah tut kuzum benimde aynı şey başıma geldi 1 ay vardı işten cıkardılar cok ağladım çok üzüldüm ama daha iyi bi iş buldu bianda Allah rızkını veriyo emin ol suan 8 günüm var doğuma 2 hafta oldu işe gireli bebek kısmetiyle gelir hep bebeğimin kısmetine güzel bi iş çıkar Allah’ım diye dua. Ettim sende öyle yap :sparkling_heart::cherry_blossom:

İnşallah gerçekten nasibiyle gelir ama bi anlık umutsuzluga düştüm inşallah hayırlı kapılar açılır :sweat:

İnşallah bende öyle dua edeceğim içimde sanki umutsuzluk var ama inşallah daha iyi bir iş çıkar bebeğimin kısmetiyle​:rose:

1 Beğeni

Bunda da bizim bilmediğimiz bir hayır vardır sen gönlünü ferah tut rızkı veren Allah dua edip tevekkül edelim, sonsuz kudretiyle daha güzel kapılar açacaktır. Canını sıkma bebeğinde etkilenmesin, Allah’ım işinizi, gücünüzü rast getirsin güzel fırsatlar, bol bereketli hayırlı bir iş çıkarsın inşallah karşınıza

1 Beğeni

Yazın içimi rahatlatti okurken gerçekten vardır bir hayır tabiki ama bebek doğacak sanki sıkışmış daralmis gibi hissediyorum sakin kalmaya calisiyorum inşallah daha guzel kapılar açılır teşekkür ederim bu güzel yazı için :butterfly::pray:

1 Beğeni

Bebek bereketı ıle gelır emmın ol rabbım daha guzel kapılar acacak o yuzden bu kapı kapanıyor pozıtıf dusun kı pozıtıf olsun her şey​:blush::pray::heart:

1 Beğeni

Rica ederim ne demek biraz olsun faydası olduysa ne mutlu bana :purple_heart:

1 Beğeni

Bizde de benzer durum. Bugün işe gitmedi dün çıkardılar. Bende 15+1 hamileyim daha. :woman_shrugging:t2: Hemde kaynanayla yaşıyoruz. N’olacak bilmiyorum mutsuz hissediyorum.

1 Beğeni

Bende aynısını yaşadım… büyük oğluma 6 aylık hamileyken eşim iş yeriyle sorunlar yaşadı ve işten ayrıldı. 2bucuk ay sonra yeni bir işe başladı… rabbim bir kolaylik veriyor. Belki sizin için böylesi daha hayırlı kapılara vesile olacaktır…

1 Beğeni

Canım h8c üzülme rabbim en iyisini hazırladığı için rahat ol.beni Ramazan’ın ortası girtalaga kadar borcluyken işten çıkardılar ve sonrasında o kadar ağladım o kadra dua ettim mulakatim vardı kazandım ve atandim hamdolsun

Benim hamilelik sürecimde emin olduğum tek bir şey var o da hamilelerin duası kabul olur gebeliğim boyunca ailem için neye oturup dua ettiysem en imkansız olanlar hiç ihtimal vermediklerimiz bile o kadar hızlı gerçekleşti ki sizde edin eşinizin bu koşullarda iş bulması evet bizim gözümüzde zor görünüyor ama Allah için kapı açmak hiç zor değilmiş inanarak dua edin Allahım nasıl olur bilmiyorum ama senin gücün yeter bunu bildiğim için senden istiyorum diyin o kadar hızlı çözülecek ki tüm sıkıntılar siz bile şaşıracaksınız Rabbim yardımcınız olsun :sparkling_heart: