Çok bilmiş ellerden gelen bıkkınlık

Çevrenin özellikle eşimin sanki daha önce üçüz doğurmuş gibi konuşmaları sabrımı sınıyor. Aynı şeyleri yaşayan ve çözümü olan var mı hanımlar ?

2 Beğeni

Dinlememek​:face_with_peeking_eye::smiley:

6 Beğeni

Benim kaynanam öyle malesef 5 çocuğu var sürekli kendiyle kıyaslar doktor iyi demesine rağmen sürekli kilosunu az bulur iki doğuma karşı gözümü korkutur yapamazsn vs der

1 Beğeni

Allah sabir versin.Ayni durumu bende yasiyorum cenesi 1dk durmuyor.Zannedersin daha once dogurdu.Cocugu Oyle tutma ayagina corap giydir bezini surekli degistir.Omrumu tuketti.Zor bir hamilelik gecirdim.Erken dogum yaptim bebeklerim 1 ay kuvezde kaldi.Bunlar yetmiyormus gibi birde koca dırdırı cekilmiyor.Psikolojim alt ust oldu.Hic tartismayan biz hergun kavga eder olduk.Bir ara toplanip evi terk etmeyi bile dusundum.Saglam bir cinnetten sonra biraz toparlandi.:grinning:

1 Beğeni

Valla benimki bir kere böyle bir şey söyleme gafletinde bulundu , herkesin analığı kendine ben 7 senedir senin doğurduğunu büyütüyorum demekki çokta başarılı değilmişsim dedim o gün çıt yok :joy:

3 Beğeni

Eşini alttan alabilirsin belki ama onun dışındakileri dinleme derim. Herkesin anneliği ve tecrübeleri farklı sonuçta.

2 Beğeni

Yani benimde eşim sanki bir tek sen mi hamilesin diyip duruyor o benden daha yorgun daha da nazlı sürekli birilerine özendiğimi söylüyor sanki çok kolay birşeymiş gibi herzaman abarttığımı söylüyor kendi gözüyle görüyor oturup kalkamıyorum çoğu zaman ama yinede anlamıyor

1 Beğeni

Başlı başına çok hassas olan bi dönem insan ister istemez çevresinden ve yakınlarından anlayış bekliyor. Allah güç kuvvet versin hepimize. Kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı.

1 Beğeni

Merhabalar naçizane tavsiyem bu kadar zor bir dönemi küçümseyen insandan başka bir çocuk yapmayın doğduğunda alsın başının üstüne koysun çocuğu onunla yetinsin

1 Beğeni

5 sene uğrastık tedavi falan ne varsa yaptık çok şükür rabbim nasip etti başta çok üstüme düşüyordu ama zaman ilerledikçe tavrı değisti bilmiyorum kendileri ilgi bekliyor anlayış bekliyor hep

1 Beğeni

Kaynanamda herseye bisi buluyor ama ben takmıyorum olabilir dogrudur diyip geciyorum kocama gelirsek bu komik ama benim ilaçlarımı kullanıyor ve iyi geliyormuş :rofl::rofl:

3 Beğeni

Valla değişik bir tavır ama diyin yani ben bir daha bu ağrıları çekmem zaten sende bilmiyorsun değerimi doğumda bağlatıcam tüplerimi diyin korkutun onu

1 Beğeni

Yapıyor yapıyor sonra pişman oluyor ama bir kere kırılınca unutmuyorsun şimdiye kadar hep onunla ilgileniyordum hamile kalınca ağrılarım olunca biraz onu saldım evin işleride ona kalıyor bazen elimden gelince yapıyorum ama gerçekten çok zorlanıyorum

Benimkide bir kere konuşmaya kalkti ağzına bir tane vurdum okkalı sıkıyorsa sen çıkart çok biliyon ya dedim bidaha ses çıkartmadı

Erkeğe şiddete hayır :joy::joy: şaka şaka eline koluna sağlık valla bazıları gerçekten hakediyo anlayış desen yok empati desen yok eşi öyle olanların rabbim yardimcisi olsun en çok desteğe ilgiye ihtiyacımız olan zamanlar sonuçta

1 Beğeni