Çok açım ama yiyemiyorum

9 haftalik hamileyim tam 6 sene sonra kendiliğinden geldi mucizem sukurler olsun. Hersey iyi guzel hoştu 6. Haftaya kadar ama suan mide bulantisi ve kusma yuzunden perişanım. Prilamdr verdi doktorum kullanmama ragmen faydası yok, tuzlu çubuk kraker vs de bana misin demiyor :woman_shrugging: acliktan elim ayagim titriyor ama su içsem kusuyorum var mi bildiginiz doğal bir yontem limon vs de yiyorum ama hic bisey iyi gelmiyor ne yapabilirim o kadar aç ve o kadar çaresizim ki :face_holding_back_tears:

Allah yardımcınız olsun bende öyle hergun kusuyordum şuanda migdem hala bulaniyor arafa kusma raadrsjne geliyorum 22. Haftaligim hala geçmedi ağzımın hiç tadi yok

16 haftaya kadar hergun kustum sonra azaldı ama bulantı hiç gecmedi

Sag salim kucaginiza alın mide bulantısı kadar zor bişey yok gercekten aclik hissim de gecmiyor cunku yiyemiyorum maximum iki kasik sonrasi yok

Cinsiyeti öğrendiniz mi bebisinizin :innocent:

Sağolun sizde sağlıkla alın inşallah bende az yiyorum başlarda kilo verdim şuanda az yiyorum sisiyorum

1 Beğeni

17 haftada erkek dediler yarın ayrtilitida tekrar soracagim

1 Beğeni

Sağlıcakla gelsin insallah :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet:

1 Beğeni

Amin inşallah :blush:

Sizin ilkmi başka çocuk varmi

Canım bende ilk aylar su bile içemiyordum ama Bebek için mevvye yiyoruz. Ben meyvelerle ve kendi yaptığım meyve sularıyla geçiriyordum öğünleri. Tuzlu çubuk kraker beyaz leblebi falan yiyebilirsin bana iyi geliyordu

1 Beğeni

Mideni ne çok doldurucaksın ne çok boş bırakacaksın tuzlu kraker galeta çubukları varya ben en çok onları yiyiordum bide leblebi sarı ve beyaz olanlardan 2side çok iyi geliyordu sodanın içime limon ve az tuz damlatıp onu içiyordum muhakkak ayran içiyordum bide devletin karşılamadıpı o harfiyle başlayan bir mide bulantı ilacı daha var adı aklıma gelmiyor şimdi doktorum bana vermişti prilamla geçmiyor diye o çok iyi gelmişti çünk0 benimde kanama alanımdna ötürü öğürmem kusmam sıkıntı diye ama adını unuttum doktora bi onu sorun isterseniz biraz pahalıydı ama çok iyiydi

1 Beğeni

Beyaz leblebi, tuzlu salatalık, ev yapımı yoğurt, kefir bastırıyordu beni, biraz yemeğe çalışın ama açken mide daha çok bulanıyor geçmiş olsun

İlk bizim pco var bende 6 sene sonra oldu cok şükür :pray:

Hic dolmuyor midem ictigim su bile çıkıyor aninda midemde 20 saniyee kaliyor Maximum yediklerim önerileriniz icin teşekkür ederim deneyecegim :heart_eyes:

1 Beğeni

Cooook teşekkürler :heart_eyes: krakerin bir faydasi olmadi ama leblebiyi deneyecegim

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun bende ilk günler hiç bir şey yiyemedim her şey midemi bulandırıyordu bir kere bayılmıştım hatta su bile içermediğim için ama şu an 13. Haftadayım 2 haftadır falan bulantılarım tamamen geçti. Genelde çoğu hamilelikte öyle oluyor inşallah sende rahatlarsın sağlıkla gelsin bebiş:blue_heart: Bir de kustuktan sonra gargara kullanmanı öneririm normal her markette satılanlardan ağzının tadı değişince bir süre rahatlıyorsun bence ben çok faydasını gördüm

1 Beğeni

Günde kac kez istifra ediyosunuz çok sıksa kadin doğuma gidin degerlerinize bakarlar düşükse serum takviyesi yaparlar ben ilk aylae her gidisimde 2 gün yatış verirdi serumla yemek yiyebiliyodum dikkat edin Allah yardımcınız olsun. Acile gitmeyin derim kadin dogum doktoru yoksa acilde. O zaman sadece mide bulanti serumu verip yolluyolar onun da etkisi kisa sürüyor

1 Beğeni

Bende 6. Haftadan sonra öyle oldum şu an 15. Haftaya gireceğiz ve kusmalar azaldı tabi oluyor yine ara ara ama bulantılar hafifledi yine var tabi ki ben meyve falan yiyerek kendimi rahatlattım açıkçası hafif öğünler canım istedikçe yedim zorlamadım kendimi yiyim diye tabi bebiş bizim depolardan kullanıyor şu an her şey sağlıklı şükür sende öyle yapabilirsin ceviz badem meyveler kabak çekirdeği muz bunlar iyi gelmişti bana . Bu dönemde bazen canım yemeklerden bazılarını çok istedi o zaman yiyebildim

1 Beğeni

Maşallah Allah tamamına erdirsin​:heart:

2 Beğeni