Çok acillll

Kızlar 38 hafta olacağım yarın bebeğin kafası büyük dediler ve normal doğum olacakmış ama ne nişan gelmesi ne de su ne de bi sancım var bu nasıl olcak acil yardım

Suni sancı verirler doğumu başlatmak için

Bana pek mantıklı gelmedi tabi doktorlar daha iyi bilir orası ayrı ama suni sancı ile doğum yapacaksın demekki.

Devlet hastanesi ise şuan sezeryan yasak yeni kanunlar gelmiş herkesi normal doğuma zorluyorlar ama bu böyle gitmez inşallah riskli olanlara bilene normal doğum yapacam diyorlar ve milleti özele gitmeye teşvik ediyorlar

Bence devlettir özeller böyle bir riske girmez cunku. Çok yanlıs sagsalim kucagına alır inşalllaaahhh

Baş çevresi kaç ki

bencede kesin devlet hastanesidir ben hiç böyle bişey duymadım

Cihazdan kaynaklı olabilir mi acaba kafa yapısı ayrintili ultrasonu özelde yaptırdım kesin kız dedi 37+4 haftalık şu an devlete gidiyorum doktorum kafa yapısı büyük erkeklerin genelde böyle oluyor dedi bnde ayrintilida kız olduğunu söylediklerini söyledim ayrıntılı kesin sonuctur sen kafanı bulandirma dedi devletin cihazları biraz eski farklı olcebiliyor dedi

Birde bazen 39 hatta 40 haftayı geçiyor doğum 38 de doğum olacağını mi söyledi doktor

Doğurdunmu acaba?