Çoğul gebelik yaşayan varmııı
@ikiz-bebek bekleyen anne grubumuz var. Evet forumda ikiz bekleyen anne adayları var baya
Yani henüz bilmiyorum ben ama danışmak için sormak istedim ilk öğrendiğinizde betanız nasıldı
Etiketledim canım ikiz bebek bekleyenleri gördüklerinde cevap yazarlar
Hayırlı geceler canım.Ben çift yumurta ikizlerine hamileyim.Benim beta hcgm 4 haftalıkken 889 du.Hic unutmuyorum.Ultrasoma girdiğimde de çift kese gördü doktor.
Begüş naptin halen yatiyormusun hastanede
Yok tatlım çok şükür dün taburcu oldum.Nirmalde doğuma kadar yatircaklardi ama taburcu edelim seni diyince şok oldum.Akim kaybı gözükmedi dün çok şükür.Farkli bir doktor baktı ultrasonla.Sadece sol taraftaki bebeğimde karın çevresi küçük biraz dedi okadsr.Onun haricinde herşey güzel çıktı Ama haftada 2 gün kontrol ve 37. Haftada alcaklarken 34 yada 35. Haftada alırız dedi doktor.Tabii ozaman kadsr durursalar dedi.
Öncelikle gebeliğin hayırlı olsun. Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki ikiz gebelik betaya göre hiç belli olmuyor. Ben 3 haftalık civarı öğrendim 51 di sonra gayet normal yükseldi ve 12. Haftaya kadar da ikiz oldukları anlaşılmadı
Benim ilk betam 362 di çok korkmuştum bir sorun olucak diye gitim 5 haftaliken ogrenmedim ondan sonra 9 haftaliken gitigimde öğrendim ikiz olduklarinj
Benim betamda ilk 3 haftalıkken 1756 idi iki gün sonra 4756 oldu şuan bilmiyorum yarın kontrole gidicem bakalım bir kaç kişiden çoğul gebelik olabilir diye duyunca aklıma takıldı kızlarr
5 haftalıkken 6916 çıkmıştı 6. Haftada ultrasonda tek bebik vardı 9 hafta oldu tekrar gittim tek yumurta ikizi olduğu belli oldu
Bakalım beni ne bekliyorr kızlarım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Benimde çift yumurta ikizi 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim ilk girdigim ultrasonda da ikiz olduğunu ogrendim ilerleyen günlerde daha da netleşti tabiki. Allah’ım hepimize sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin
AMİNNN İNŞALLAH tatlım.Şuan kaç haftaliklar Bu arada hayırlı uğurlu olsun.Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn canım hepimizin nşallah şuan 12 haftalık sayılır haftaya cinsiyetlerini ogrenicem nasip olursa
Bende bir kız bir erkek bekliyorum 30 haftalık olduk ben 30+3haftalik iki kese belli oldu betam ilk sefer 3+2 327 çıktı ikinci sefer de hemen iki gün sonra 1800 çıktı
Ultrason görüntülerinizi gorebilirmiyiz 6. Haftada hafifte olsa benzeyen birşey var mıydı görüntüde yoksa hiç bir şey gozukmuyormuydu