Isırarak sevmek
2.cinsiyetçi ifadelerle sevmek
3.özel bölgelerini sevgi unsura olarak kullanmak
1-ISIRARAK SEVMEK
Bilinçaltı acı ve sevgi duygusunu birleştirir .Ílerleyen zamanlarda ilişkilerinde acı duysa bile ama beni seviyor diyerek boyun etmeyi öğrenebilir.
2- CÍNSÍYETÇÍ ÍFADELERLE SEVMEK
Aslan oğlum benim göster amcalara pipini vb.diyerek cinsiyetçi ifadelerle büyüyen çocuklar şiddete oldukça meyilli olurlar.Cinsiyeti ön plana atılan çocuklar şımarık ve kendine herşeyi hak gören bireyler olarak yetişmesini sağlayabilir.
ÖZEL BÖLGELERÍNÍ SEVGÍ UNSURU OLARAK KULLANMAK
3-Bal dudaklım,g*tünü yediğim,memişlerini yerim vb sevilmesi çocuğun özel alanını ihlal etmektedir.Bu davranış çocukların mahrem bölgelerine karşı olağan davranış olarak düşündürür ve kendilerini istismarcı/kötü niyetli insanlardan korumalarını engeller çünkü çocuğa normal olarak aşılandı tepki vermesi gerektiğini bilmez .
Ben kızıma mahremiyet eğitimi vermeye bebekliğinden başladım. Her altını değiştirdiğimde usanmadan özel bölgelerini saydım, doğru dokunuş ve yanlış dokunuşları anlattım. Anne ve babadan başka kimlerin özel bölgesini görebileceğini anlattım (Mesela kreşe başladığı dönemde altını öğretmeninin değiştirmesine izin vermesi gibi). İyi öpücük, kötü öpücük nedir hep onu anlattım. Daha doğduğundan bu yana diyorum ya. Ve kızım 1 buçuk yaşında konuşmaya başladığında biri onun poposuna dokunduğunda sevmek amacıyla, kızım ‘orası benim özel bölgem ve dokunamazsın’ diyince kendimle gurur duydum. İşe yaramıştı verdiğim bilgiler
Gerçekten aldığın eğitime ve kendini geliştirmene bağlı olacak ki fikirlerini doğru buluyorum bende bu şekilde yetiştiririm inancıyla kendimi aşıladım eğitimlerini almaya çalıştım ama bazıları iste çocuğun olduğunda öyle olmuyor işte çok yoruluyorsun öyle böyle yapanları çok gördüm ben tarzı cümleler kuruyor yıkıcı olmaya calsiiyor
Ben sevmiyorum ya erkek bebegin gtunu ellemeyi,buyudugunde başkası elini vurdugunda tepki vermez diye korkuyorum ve hep kötü bakiyorum oyle annelere yapinca.
Bazi çocuklarım annesi gtunu elliyor bebegin erkek bebegin.bebek tepki vermiyor seviniyor boyle hazz alıyor sanki.onuncin ben doğru bulmuyorum.
Veya erkek veya kız bebek fark etmez altını degiştirdigin zaman yanımda başka insanlar olsun istemem giderim başka odada degişirim veya kimse görmədən bağlarım .cinsiyetini görməsinlər diye .çünki aslında olmazmış bebeğin cinsiyetini başkası gormesi oyle duymuştum.erkek bebek babayı kız bebek anneyi animsatiyormus yani açık birakdigimizda sanki kəndimizi açık birkmiş gibi oluyormuş boyle duydum ve gercekten ben boyle yapmayacagim