Çocuk sahibi olmak için tedavi olanlar yardımcı olabilir mi?

Daha önce bi düşük yaptım tedaviye başladım doktor yumurta takibi yapıyor letu diye bir ilaç verdi ardından ne yapacak yada nasıl bir yol izlicek bilen var mı bu şekilde gebelik sonucu alanlar yazabilir mi rica etsem

1 Beğeni

Konu hakkında bilgim yok fakat Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin ve size de inşallah …

1 Beğeni

Amin Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun​:cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Yumurta büyümesine yaridmci oluyor diye hatırlıyorum, sonrasında çatlatma iğnesi vurduracsk göbekten , ardından ilişki onericek . Bende iki ay bu şekilde denedim, sonrasında olmadı aşılama olduk o da tutmadı , tüp bebek önerdi bize . Ben de her şeyden vazgeçmiştim mental olarak çocuğunuz olmuyor tüp bebek deneyelim lafından sonra . Derkeeen 3 ay sonra kendiliğinden oldu bebisimiz elhamdulilalh şu an 28 gunluguz . Darısı en kısa sürede hayırla kolaylıkla sizlere inşallah. Bu süreçte en önemli şeyin kafaya takmamak olduğunu ogrendim, ne kadar taktiysam ugrastiysak olmadı çünkü . Vazgectigimizde Rabbime bıraktığında teslim olduğumda o sevinci yaşattı bize

2 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün inşalah sizin herhangi bi sorun var mıydı gebeliğe engel olacak?

Hayır ne eşimde ne bende hiçbir sorun yoktu , çok fazla kafaya tAkiyordum neden olmuyor diye .