Çocuk odası

Merhabalar hanimlar kacinci haftadasiniz ikizlerin odalarini nasil yapmayi dusunuyorsunuz resim varsa atarmisiniz fikir olsun karar veremedim

1 Beğeni

Beybisi bebeklerini Allah bagislasin saglikli dogumlar diliyorum. Oda konusuna gelince zaten bebekler nasil bi oda yaparsan yap farkinda olmayacaklar belli bi yaşa kadar e ilk zamanlar aynı odada yatcaksın koynunda yada yataginin yaninda yatirirsin orasi her annenin yaklasimi baska ama ilk zamanlar ayri odaya koyma derim kusarsa ederse farketmen kolay olur o yuzden oda cokta önemli degil. sagliginiz huzurunuz yerinde olsun anne yanı beşigi şart ama okadar gerisi keyfi​:heart:

Evet kesinlikle haklisin ama yatak odam cok dar besik sigmasi imkansiz bende kararsiz kaldim bilemiyorum

Öncelikle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :cherry_blossom: Biz henüz oda yapmayı düşünmüyoruz, yatak odasına anne yanı beşik aldık o şekilde bir süre ilerleyeceğiz. Biraz daha büyüdüğünde oda yaparız en azından daha kullanılabilir rahat konforlu olur bilinciyle ilerliyoruz. Oda yapanların bir çoğunda yataklar bir süre kullanılmayan modellere döndüğü için gereksiz yer kaplamaması adına heyecanla acele karar vermek istemedik. Baktığımızda internet ikinci el yatak beşiklerle dolu. Bizim alanımız olduğu için acele etmiyoruz, sizin alanınız olmamasından dolayı tabii biraz kendinizi mecbur hissedebilirsiniz, size tavsiyem belli bir yaşa kadar uzun vadeli kullanabileceğiniz model bakmanız olsun. Mesela biz zamanı gelince korumalı baza olarak düşünüyoruz, hem yatağın altını değerlendirebileceğim alan yaratmış olacağım kendime hemde uzun vadeli kullanabileceğiz. Rabbim gönlümüzden ne geçiyorsa onu nasip etsin hepimize :heart:

2 Beğeni

Masallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Biz oda yapamayı düşünmedik. Anne yanina besik bir şifonyer aldim elbiseleri için. Benim yanımda uyuyacak zaten bana ihtiyaçı olduğunu düşündüm. Hemde evim musait değildi odalarin yatak odama uzak o yüzdendir odaya yapacağım masrafi ilerde çocuğu icin baska seylere yatirim yapmayi daha mantikli buldum.:innocent:

1 Beğeni

Evinin tüm odaları aynı ebattamı ki yatak odanı büyük odaya taşısan? İlk zamanlar enazından bebek dönmeye başlayana kadar ayrı oda tehlikeli olabilir

Malesef oyle oturma odasi cocuk odasi ve yatak odasi hemen hemen ayni ebatlarda cok kucuk sadece misafir odam onada oturma grubu sigiyor ev kira cok masrafta yapmak istemiyorum cok kararsiz kaldim

Ben cocukken vardi misafir odasi misafirden misafire acilan,insana kendini degersiz hissettiren tekyer uyuz olurdum o odaya gelenlerin bizden ne farki var diye sorgularken gecirdim tum cocuklugumu sanki biz ayaktakimi gelenler kraliyet ailesi​:rage: uzun zamandir gormedimdi kimsenin evinde o sistem halami var yahu.