Çocuk istiyorum

Hamile kalmak istiyorum neler yapmalıyım

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

@Bebek-isteyenler arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz :hugs:

İlk dogumdan sonra doktor dediki rahimde kist var menepoza gireceksin dedi 9 ay ilaç tedavisi oldum ama ne adet gördüm nede iyileştim sonra anne annem hep derdi bebek isteyen yada adet gormeseniz yada menepoza başlangıç olursa soğan kuru var onu yapın için demişti ve bende o kurden yaptim 15 gün içtim ne kist kaldi ne menepoza girdim şimdi 34+4 haftalık gebeyim birde bana artik çocuk sahibi olmasın demişti doktor

2 Beğeni

Bende ayni erken menopoza girmistim 27 yasinda cocugun olmaz Allahtan 2 tane varmis falan dedi hatta gezmedigim doktor kalmadi hepsi aynisini soyledi 2 sene sonra hamile kaldm suan Rabbim isteyince gercekten veriyor Tupu bagli olup hamile kalanlari okudum …Benim doktor bana bu nasil olur tipta bunun adi yok bu mucize dedi

2 Beğeni

İlişkiden sonra yerinden kalkma hiç 2 saat felan belinin altına yastık koy ve o soğan kürünü adetin ilk günden son gününe kadar sabahları bir bardak aç karnına ic ondan sonra bir gün dur bir gün ilişkiye gir daha sağlıklı sperm olur bana da bunlar dendi umaeim faydasını görürsün

2 Beğeni

ben polikistik over hastasiydim adetim bitti her gun 10 gun boyunca sogan suyu ictim bu arada zeytinyagi sogan pisirdim sargi bezine koydum sardim ucundan ip biraktim uzun vajinama koydum bi kac gun icini temizliyo sonra ipini cekerek cikardim ve o ay hamile kaldim bi tanidik soylemisti denemistim

Merhaba @Deniz.27 hoşgeldiniz :bouquet: yumurtlama dönemlerini takip etmelisiniz

@Deniz.27 Regl başladığı günden sayıyorsun 13. ve ya 14. günlerinde bi sancı falan olursa ilişkiye girin yumurtalanma dönemi oluyor o günlerde hamilelik şansı yüksek

Öncelikle rabbım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah adetınden sonra duş aldıktan sonra o zaman yapın ve adetten sonra Yumurtalıklar çok iyi çalışıyor o yüzden bi hafta boyunca sık sık yapın ve eşin boşlsn sende hmn tuvalete gıtme bi kaç saatt bkle ayaklarını kaldr ama en önemlisi adetin bittkten sonra Ayıbımız bır kusura bakmayın kızlar

Oo soğan suyu demişken sakın içmeyin kızlar çünkü düşük yapıyor bi akrabamz sırf düşük ypsn die içti ve başardı

1 Beğeni

Hamileyken tabiki içilmez düşük yapılıyor ama çocuk sahibi olmak isteyenlere tavsiye ediyorum

hamileyken zaten icilmez bebek isteyenler icebilir ben ictim hamile kaldim biraktim 26 haftama geldimm su an saglikliyiz hamd olsun

1 Beğeni

Benim adetim bideli 12 gün oluyor bu kürü içsem aynı gün ilişki mi olması gerekiyor yada şuan icmelimiyim

Sogan kürü yumurtlamaya kadar kullanılır, max 10-15 gün regl baslangıcından sonra. Eğer sonrasında devam ederseniz bu kür rahim incelmesine sebep oldugu icin bebek olsa dahi rahime tutunamayacaktır. Ayrıca kisti olanların kullanması tehlikeli olabiliyor, kisti besleyip buyumesine sebep olabiliyor. Bu durumu ben bizzat yasadım. Her bünyeye bu kürler iyi gelmiyor maalesef. Kist yoksa denenebilir.

Sıkıntın varmı herhan gibi

Adet bitip bitmemesi önemli değil sadece soğan suyu 15 gün kullanıp ondan sonra bırakacaksınız adetiniz düzensizse düzelecektir eğer adetiniz düzenli ise çocuk olmuyorsa çocuk olma olasılığı yükseltiyor 15 gün içtikten sonra bir ay ara ve verip tekrar 15 gün daha devam edeceksiniz ben 9 ay adet görmedim kist var dediler ameliyat olacaksın dediler menopoza girdin dedi doktor 9 ay boyunca 2 doktor bana ilaç tedavisi verdi ama hiçbir faydası olmadı soğan kürüne başladım 15 gün içtim bir ay ara verdim adetin düzene girdi ondan sonra hastaneye gittim doktor bana söylediği tek şey kistin kalmadı adet de görüyorsun ilaç sana fayda etmiş dedi benim söylediğim tek kelime ben soğan kürünü kullandım ben sizin verdiğiniz ilacı bıraktım doktorun benden soğan kürünün tarifini istedi ve şu an 34 artı 4 haftalık gebeyim üstelik kilolu olan insanlar bu körü kullandığı zaman zayıflanır 50 kilodan 37 kiloya düşmüştüm ben

1 Beğeni

Bizde 7 ay bekledik sonra bana arkadaşım ovülasyom testi önerdi o ay hamile kaldım canım. Biz yumurtlama günlerini tam bilemiyoruz bu testler gösteriyor bence bir dene umarım en kısa zamanda hayırlı haberini alırız :pray:

Doktorum adet gününüde baz alarak başlangıcından 10. Gününde ilişkiye girip gün aşırı ilişkiye girmemizi önermişti folik asit kullanmakta önemli oda çok işe yarıyor ilişkiye girdikten sonra hemen ayağı kalkmayın poponuzun altına bi yastık koyup 5 10 dakika beklemeniz yeterli ovulasyon testi alabilirsiniz Çatlama başladığı gün ilişkiye girmeniz iyi olacaktır inşallah en yakın zamanda sevinçli haberini alırız :two_hearts:

Kızlar ovulasyon testi önerir misiniz