Çocuk hareketleri

Merhabalar size birşey sormak istiyorum da benim ilk gebeliğim 24+3 haftalık hamileyim ama hareketini hala hissedemiyorum neden acaba yada aranızda ben gibi olan var mı acaba

Annesi merak etme , bir gün bakmışsın elini koyduğunda tekme atıyor. İlk gebelikte hareketlerini hissetmek 21. Haftayı bulabilir diyorlar. İçinde bir kırpıntı dahi hissetmiyormusun.

Ben 24 haftaligim da hareket değil ama bazen sağda bazen solda bir hafif ağrı gibi geliyor geçiyor bu hissetmek mi bilmiyorum tam ama

1 Beğeni

Doktor kontrolün ne zaman?

20 gün sonra

Kendini çok yoruyorsan biraz dinlen bence , o ağrı gibi hissettiğin anlarda elini karnına koy bakalım kıpırtı hissediyormusun

Teşekkür ederim fikriniz için deniycem​:+1::+1:

Yemek yedikten sonra uzanın ya da gofret yiyin. Hissedersiniz :blush:

Bende 25 haftalıgım kıloluyumda bende bır haftadır hıssetleye basladım net olarak merak etmeyın yakında hıssedersınız​:cherry_blossom::blush:

Öyle mi çok teşekkür ederim cevabınız için biraz rahatladim demekki biraz sabretmem gerekiyor inşallah bende sizin gibi hissetmeye başlarim

2 Beğeni

Yemek yedikten sonra evet uzanıyorum da tatlı birşeyler de yiyorum ama çok şişkinlik hissediyorum bazen nefes alamiycak gibi oluyorum

Şişkinlik normal, gebelikte görülüyor genelde

Çok kendinize stres yapmayın🩵

Hareketlerini hissettiğinizde bizi de bilgilendirin​:four_leaf_clover:

her gebelikte degisebiliyor bendede cikolata tatli yedigimde degil portakal yedigimde resmen top oynuyor icimde birde portakal yiyin ve oturun bacaklarinizi gogsunuze dogru cekip oturun sanirim sıkışıyor cocuk rahat edemiyor asiri hareketli oluyor bir deneyin bu onerimi cocugu rahatsiz etmek adina degil sadece ilk hareketini hissedin diye bir öneri

Teşekkür ederim bu oneriyide deniycem inşallah güzel bir sonuç alırım ilk defa duydum demek her gebelikte farklı sonuçlar alıyoruz :smiling_face:

1 Beğeni

Evet stres yapmak istemiyorum ama ister istemez bir taraftan da neden acaba diye soruyorum doktorumla görüştügimde 24 haftadan itibaren hissetmeye basliycaksin dedi ama bende biraz telaş ediyorum işte​:smiling_face: tabimide sizlerle paylaşmak isterim

1 Beğeni

deneyin canim herkeste farkli olabiliyor ben 8 gibi 2 tane portakal yedim hala durmuyo suan demekki meyve suyunu daha cok seviyor dene canim

Aaaa ne kadar güzel heyecan verici bir okadar da duygusal gurur verici birşey sizin adiniza çok mutlu oldum bende hissederim inşallah​:palms_up_together::palms_up_together:

2 Beğeni

Evet öyleymiş :smiling_face:

mujdeli ve sevincli haberlerini bekliyoruz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: