Merhaba kızlar 27+2 gebeliyim çoçuk haraketlerini çok aşağda hiss ediyorum sanki tekmesi ile vurunca düşecek gibi oradan bu normalmı acil yorumunuza ihtiyacim var, bu gün arabada birazcık sirkelendim yollar kötüydü, daha sonra böyle tekmesini altda hiss etdim sanki düşecek kibi tekme vurunca
Ayni seyi bende yasiyorum ama neden oluyo bilmiyorum sali gunu kontrolum var sorucam bunu doktora. Hareket ettikce alttan cikicak gibi baski yapiyo gun icinde oluyo surekli her hareketinde degil ama nedense
Kaç haftalık ben doktora sordum bana ayaklarını kaldır yukarı bişey olmaz dedi
Vla bnm hep ortadan atiyor hareketleri
Orta iyi kaç haftalık canım sende
23 haftalik olcaz canim valla anlamadimki hep olmiyo ama oluncada resmen ayagi cikacak gibi asagidan vuruyo
Benim bebegimde öyle merak etmeyin doktorum ayakları elleri aşağıda olduğu icin hareketi öyle oluyor pozisyonunda bir sıkıntı yok demisti bana hala aynı sekilde hareketleri mesela dönmedi hic benim prensess
25+3 bnm cnm
Aaa kotu mu acaba doktora bi sor istersen
Sende kaç haftalık canım
Merak etmeyin 30 dan sonra falan o hareketleri yukarı cıkıyor hatta keşke aşşağıda atsa diyorsunuz göğsümün altına ayaklarını bi dayıyor masada yemek yiyemiyorum o derece baskı uyguluyo benim ki hep sağ boşluğuma vuruyor bazen kırk yılda bir sol tarafa geçiyor oda çok nadir. Ama bazen diyorum in aşşağı canımı yakıyorsun diye hafif böyle ayakalrını hissettim yere dokunur gibi vuruyorum hemen sağ sola kayıyor
Ay çok sevindim böyle olmasina
Suan 32 oldum 21. Haftada sormustum doktora bende
3ncu trimestirden sonra bebek yukari cikiyor. Ama tabi hepsi ayni olmuyor
Bende korkmuştum sordum kontrolde bakarken plesanta ondeymis bizimkinin tekme attıkça ona değiyor korkma bı sıkıntı yok dedi yavaş yavaş yukarda hissediyorum değişiyor pozisyon heralde
Bende son zamanlarda asagida hissediyorum. Ama bazende gobek deligi hizasinda vuruyor. 24 haftaligim
Bende olnuştu gece vakti.
Sabah olunda 2 saatlik yolu doktora gitmiştik bebek aşağıda tekmeliyor diyordum.
Doktor baktı dediki bebek aşağıda göbek kısmında oturmuş o yüzden bacakları göbeğin alt kısmında diye tekmeleri orda hiss ediyorsun.