Merhaba hanımlar çocukken bildiğiniz yanlışlar neler
Örneğin ben, tabağımı ekmek ile çok temizlersem annemin yıkamasına gerek kalmaz sanıyordum.
Merhaba hanımlar çocukken bildiğiniz yanlışlar neler
Örneğin ben, tabağımı ekmek ile çok temizlersem annemin yıkamasına gerek kalmaz sanıyordum.
Anannemde kalıyordum yattığım odadan hırsız girnişti ve annem beni okula götürmüştü eve hergün hırsız girerse anneme kavuşurum sanıyordum
Regli olunca çiş şırıltısının biteceğini sanıyordum
Kuşların gerçekten anneme beni şikayet ettiğini sanıyordum.
Öğretmenler hiç yemek yemez,hiç tuvalet kullanmaz.Başbakanın totosunu robot yıkıyor
çok masummuş.
O kadar saf olmuşum
Derslerimde başarısız olur sınıfta kalırsam yatak döşek serip kalırım sanıyordum. Bu sebepten dolayı hiç ders çalışmak istemedim. O dönem yatılı okulda okumak için anneme babama yalvarırdım
Ben kedilerin köpeklerin yavrusu oldugunu birde aksam uyumazsak hep karanlik olacagini günesim dogmayacagini düşünürdüm
Nasıl da masummuşuz
ben hep yemeğimi yerken tabağımı sıyırıp leke brakmıyordum bakarken sanki yıkanmıştı tabak nişanlım güzel olsun diye annem hep tabağını kirli bırakrsan çirkin olucak derdi
Çocukluk işte hersey o kadar masum kalsaydi keske
Nöbet+full dersimiz varsa bazen böyle oluyoruz yanlış bilgi değil eksik bilgi
Mutfak robotunun gerçek insan robotu olduğunu sanıyordum ve evinde mutfak robotu kullananlar çok havalı geliyordu bana
@duygugillerdenbiri Haha,Allah kolaylık versin hakkınız ödenmez
Ve aslaaa sıcak çay içememek okul öncesi ögretmeni olarak en cok başima gelen sey
Teşekkür ederiz
sıcak çay neydi? sizde teneffüs bile yok bizde de teneffüslerde soru çözme durumu oluyor, gerçi şu anki okulumda buna hasret kaldım
Tenefüs mü oda nekii? iki lokma yiyebilirsek şükür ediyoruz bazen sürekli bir uğultu hali var bizde ama yine de cok özledimm evde olmak bana göre degil
Ben camilerin minaresini Allah sanıyordum
çocuklar Türk kahvesi içerse popoları kararır derlerdi öyle olur sanırdım