Cips yesem bişey olur mu?

Kızlar baharatlı cips çekiyor canım ama hiç yemedim daha biraz yesem bişey olur mu acaba???

1 Beğeni

Haftada 1, 2 defa cips yiyorum desem :grin::grin: canım çekiyor 1 paket yemesemde tatmin olacak şekilde yiyorum ben​:yawning_face: yanında suyla tüketiyorum vicdanımı rahatlatmak için ama yemeyyin tabi bende artık yemicem başka gönderilerde çokk zararlı olduğunu demişler. Nefsimi yenmem lazım

Valla hamilelik boyunca hersey yedim ozellikle kokoreç cok yedim sonra ogrendim ki tavsiye edilmiyor sakatat ve hala yiyorum cokta sey yapmamak laizm :see_no_evil:

Ben paketli ürünlere dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince yemek konusunda canım çekince yiyorum

Bence yememeye çalış kuzum ama kendini durduramıyorsan 1 küçük kaseyi geçme derim benim de en büyük zaafım cips maalesef

1 Beğeni

@Hamiş4 merhaba​:rose: Cips gibi kızartılmış yiyeceklerde kansere neden olduğu düşünülen akrilamid maddesi bulunur. Bu madde, hem anne hem de bebek için risk oluşturur.Cips, yüksek yağ ve tuz içeriğine sahip olup, vücuda pek faydası olmayan boş kaloriler sağlar. Hamilelik döneminde dengeli ve sağlıklı beslenmek, hem annenin hem de bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak için çok önemlidir.

1 Beğeni

Benim de bu hamilelıgımde baharatlı cips canım cok istiyor ama kendımı tutuyorum

1 Beğeni

Bende artık tutcam :bowing_woman:t2: tutalım kendimizi :muscle:

1 Beğeni

Kusura bakmayın ama böyle sorular beni darlıyor. Bacım yeme yersen zehirlenirsin :woman_facepalming:t2:

2 Beğeni

Bende bugün yedim ne olabilir ki cips yedik diye anlamıyorum valla

1 Beğeni

Son bir aydır bende tüketiyorum gebelik şekerim var ama napimmm canımm istiyorrrrr :(((

Ben kola da içiyordum :bowing_woman:t2: bebeğime değil de bana zararı var diye düşünüyordum o yüzden canım çekiyor diye tüketiyordum ama bebeğe de zararlı diyorlaaar. Bilemedim. Abartmadıkça bence can çektikçe haftada 1 bi kaç tane yenilebilir ya

Darlıyorsa açıp okuma okuyorsan cevap yazma BACIIIMMM​:joy:

1 Beğeni

Darladığı için yazdım zaten. Keşke sizde böyle sorular sormasanız da darlamasanız.

Aynen öyle hamilelikte istiyor can kendini çok kısıtlama dan tüketilebilir

2 Beğeni

B3nim doktorum ciger sakatat pismemis urunler haricinde hersey yiyebilirsin demisti tabi hamilelik bilincinde olarak bi onceki doktorum herseye yok diyordu bok var gibi sinirlarini bildikce bisey olacagini dusunmuyorum :two_hearts:

1 Beğeni