Hamilelik de cips yemek yasak mı?
Ben yasak diyebiliyorum şu zaman kadar hiç yemedim daha sadece çok canım çektiyse 1 tane ve en fazla 2 tane yedim
Bu şey gibi olmuş oruçluyken sakız çiğnemek orucu bozar mı gibi yahu cips zaten sağlıklı bişey değil ki hamileyken değil normal zamanda da sağlıksız bir şey
Merhaba ben canın çektikçe sadece patates cipsi yiyorum o da ufak bir kase nefsimi köreltsin diye onun dışında olan baharatlı cipsleri içinde msg var diye zaten normalde de yememeye çalışıyorum
Canım bu züberin fırınlanmış nohut cipsi var onlardan yiyebilirsin
ALLAH SENİ ne etmiye kız çok güldüm @Dilek16
@Gamze32 merhabaa canım sağlıkı yada sağlıksız bilmiyorum ama ben hic takılmadan yedim
@Gamze32 merhaba Cips gibi kızartılmış yiyeceklerde kansere neden olduğu düşünülen akrilamid maddesi bulunur. Bu madde, hem anne hem de bebek için risk oluşturur.Cips, yüksek yağ ve tuz içeriğine sahip olup, vücuda pek faydası olmayan boş kaloriler sağlar. Hamilelik döneminde dengeli ve sağlıklı beslenmek, hem annenin hem de bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak için çok önemlidir. Cips gibi atıştırmalıklar yerine, meyve, sebze, kuruyemiş gibi besinleri tercih etmek daha sağlıklı olacaktır.