Cinsiyett🤷🏻‍♀️

19.haftadayım hâlâ cinsiyetini bilmiyorummm​:woman_shrugging:t2::roll_eyes::grin:

2 Beğeni

Bebiş kendini saklıyor demek ki annesi :grin:

Evet ya, çok merak ediyorum :sweat_smile::woman_shrugging:t2:

ben de 17+1 aşırı merak ediyorum ve net bir şey duymak istiyorum. dünde gittim ama inatla göstermiyor :joy: doktor bir bakalım derken bacaklar başka alemde. tam bakacağız hoop hemen kapatıyor :expressionless: %80’lik bir ihtimal duyabildim yalnızca :joy:

1 Beğeni

Kız mı dedi 80

1 Beğeni

evet ve ben de kız olsun istiyorum inşallah yanılmamıştır :face_holding_back_tears: ama ters köşe yaşarım diye endişe ettiğim için net bir cevap beklemeye devam edeceğim mecbur

2 Beğeni

17+1 haftadayim bende bilmiyorum daha göstermedi kendini ve %60 lik bir tahmin var sadece merak ediyorum ya birşeyde alamıyorum

ay evet bir de zaten öğrendiğimden beri çok sabırsızım. her gün doğsa artık triplerine giriyorum müthiş bir heyecan var :face_holding_back_tears: mesela koyacağım isme odaklanmak istiyorum ama sıradaki kontrol 1 ay sonra. gel de sabret :slightly_smiling_face:

Galiba eski zamanlardaki gibi çocuk doğunca öğrenicez cinsiyetini ebelerden :woman_shrugging:t2::sweat_smile:

Aynı durumdayım valla

17+4 olduk bizde. Bugun kontrolum vardi. Malesef gostermedi. Sırt üstü yattmis. Sadece bi cıkıntı gordum ama kordonda olabilir dedi doktor. Asiri merak ediyorum. Yarin tekrar gel dedi.

1 Beğeni

Kiz bebis olmasin canim :smiling_face_with_three_hearts:

Bizde de çıkıntı vardı erkeğe benziyordu dedi bakalım ne olacak :see_no_evil:

Yarın yazın mutlaka :heart:

Yazarim. Tabiki gosterirse.

1 Beğeni

Bende bugün ikili taramaya gittim cinsiyeti merak ettiğim halde soramadım çünkü orda insan önce sağlıklı olmasını dusunuyo doktor da biraz msj verdi gibi 4 yaşinda kızımı severken kardeein kız olursa adını ne koycan fln diye:)

1 Beğeni