19.haftadayım hâlâ cinsiyetini bilmiyorummm
Bebiş kendini saklıyor demek ki annesi
Evet ya, çok merak ediyorum
ben de 17+1 aşırı merak ediyorum ve net bir şey duymak istiyorum. dünde gittim ama inatla göstermiyor doktor bir bakalım derken bacaklar başka alemde. tam bakacağız hoop hemen kapatıyor %80’lik bir ihtimal duyabildim yalnızca
Kız mı dedi 80
evet ve ben de kız olsun istiyorum inşallah yanılmamıştır ama ters köşe yaşarım diye endişe ettiğim için net bir cevap beklemeye devam edeceğim mecbur
17+1 haftadayim bende bilmiyorum daha göstermedi kendini ve %60 lik bir tahmin var sadece merak ediyorum ya birşeyde alamıyorum
ay evet bir de zaten öğrendiğimden beri çok sabırsızım. her gün doğsa artık triplerine giriyorum müthiş bir heyecan var mesela koyacağım isme odaklanmak istiyorum ama sıradaki kontrol 1 ay sonra. gel de sabret
Galiba eski zamanlardaki gibi çocuk doğunca öğrenicez cinsiyetini ebelerden
Aynı durumdayım valla
17+4 olduk bizde. Bugun kontrolum vardi. Malesef gostermedi. Sırt üstü yattmis. Sadece bi cıkıntı gordum ama kordonda olabilir dedi doktor. Asiri merak ediyorum. Yarin tekrar gel dedi.
Kiz bebis olmasin canim
Bizde de çıkıntı vardı erkeğe benziyordu dedi bakalım ne olacak
Yarın yazın mutlaka
Yazarim. Tabiki gosterirse.
Bende bugün ikili taramaya gittim cinsiyeti merak ettiğim halde soramadım çünkü orda insan önce sağlıklı olmasını dusunuyo doktor da biraz msj verdi gibi 4 yaşinda kızımı severken kardeein kız olursa adını ne koycan fln diye:)