Cinsiyetim belli olduuuuuuuu

Hadi gözün aydın canım :hugs::two_hearts:

2 Beğeni

Sağ ol abla :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Saglikla gelsin ben demiştim hislerim yanilmazzzzzzzzzzz kiz hissediyorum die adim Duygu oldugu icin 6.hissimde kuvvetli gonlundekinin olmasina sevindim saglikla gelsin insallah size hayirli evlat olsun​:revolving_hearts:

Ay evet ya helal valla adın gibisin maşallah ayyy çok teşekkür ederim çok :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Amiiiinnnn ay çok teşekkür ederim :purple_heart::face_holding_back_tears:

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebiş inşallah :pray::star_struck::heart_eyes:

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıcakla gelsin prenses​:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Amiiinnn Nuran çok sağ ol :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Amiiiinnn teşekkür ederim :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Saglıkla kucagınıza alın. Darısı benim basıma bende ogrenırım inşallah kontrolde

1 Beğeni

İnşallah inşallah çok teşekkür ederim :purple_heart::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Oh maşallah darısa bize​:hugs:

1 Beğeni

İnşallah :purple_heart::face_holding_back_tears:

Sağlıkla gelsin​:heart:

Ya cok sevindim…hosgelsin prenses…burda bayag ugrastin artik sen ogrendigine gore bize yardimci olursun artik…benimki daha belli degil benimde 13+4…doktor suan gostermedindedi kiz olabilir dedi ama bet degil…sen neler yaptin dogru cikti onlari bizde yapalim…biz de netlestiretlim…heyecan yaptim​:heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Hadi hayırlısı

1 Beğeni

Ya benim doktora kalsa 3 hafta sonra öğrenecektim o da görebilirse ayy dedim yok başka yere gidicem arkadaşım sağ olsun eski çalıştığı hastanedeki doktoruna götürdü adamdan çok memnun kaldım

2 Beğeni

Hala erkek gelecek demiyon di mi :joy:

1 Beğeni

Seni çok merak ediyordum yaa… bu gece rahat bı uyursun artık :purple_heart::purple_heart::purple_heart: kizinka beraber

1 Beğeni

20 haftadan sonra inanırım ben sende öyle yap :roll_eyes::roll_eyes: