Cinsiyetim belli olduuuuuuuu

Hanımlar biliyorum foruma katıldığım günden beri denemediğim alternatif cinsiyet belirleme yöntemleri kalmadı veeeeee beklenen sooooonnnnn kızım oluyoooooooooo aaaaaaaaa ,:joy::joy::joy::joy::purple_heart::purple_heart::purple_heart::joy::purple_heart::joy::purple_heart::joy::purple_heart::purple_heart::joy::purple_heart::joy::purple_heart::joy::purple_heart::joy::purple_heart::joy::joy::purple_heart::joy::purple_heart::joy::purple_heart:

26 Beğeni

Ne güzelll ben de öğrendiğim gün yazmıştım buraya :slight_smile: tahmin eden arkadaşların tahminleri doğru çıkmıştı çünkü sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

Kız direk bacak arasını 3 sn ye de gördü doktor harikaydı çok memnun kaldım :joy::joy:

3 Beğeni

Maşallah canım rabbim sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah

Azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmis helal olsun

1 Beğeni

Amiiiiinnnn amiiiiinnnn :purple_heart::purple_heart::purple_heart:

Amiiiiiinnnn​:purple_heart::purple_heart:*

Ahahahahahaa di mi Allem ettim kallem ettim :joy::joy:

Eee anlayışlı kızım benim gösterdi kendiniii

1 Beğeni

Gözün aydın olsun canım ne güzel istediğin oldu​:smiling_face:

Çok şükür yaaaaa çok mutluyum kızlar nasıl ağladımmm görseydiniz

1 Beğeni

Kızlar doktor kiz dedi ama hic kimse kıza benzetmiyor bir kızım var bu da erkek olur diye içimden geçti ama sizce ne ye benziyor

Direk bacak arasını gördü mü dr

Mutluluk gözyaşları olsun başka bir sey olmasın

3 Beğeni

Evet gordu 16 haftalık suan ama kimse bu kız degil diyor

Kaç haftalık Ken öğrendin bende deli oluyorum ama düşme tehlikesi var ya ikinci planda kaldı cinsiyeti

Yaaa :face_holding_back_tears::heart_eyes: çok sevindimmm duyunca ben bile göz yaşlarımı tutamadım zeynocumm sağlıcakla kucağına al bana da dua et bende prenses haberini alayımm :palms_up_together:t2::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Sağlıcakla gelsin inşallah

Hadi gözün aydın canım :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

Doktora inanacaksiniz siz baskalari ne bilsin :smile::smile: