Cinsiyeti göstermesi için?

Yarın kontrolüm var 17 hafta bitiyor ve cinsiyeti hala ogrenemedik göstermesi için çikolata yemekten başka neler yapılabilir acaba ?

Benimde öyle 15 haftalık ama bacağını açmıyor zemzem suyu bile içtim hala öğrenemedik her gidişimde uyuyor​:relieved:

1 Like

Ben Nescafe içip öğrenmiştim

1 Like

Ciddimi zararlı ama

Benim kızım 18 hftaya kadr gstermedi sadece cikolata yiyordum snra eltim dedi cikolata ve vişne suyunu içtim ve kndini gsterdi smdi ogluma hmileyim 15+5 de ayni taktikle öğrendim dene sira gelmeden ye etki eder bizede hber edersin yarın

Bana da doktor gofret ve vişne suyu önermişti

Evet daha etkili fiye biliyorum uygulayanlarda aynı şeyi söylemişti

Öksürmek demişti doktorum bizimki de bacaklarını kapatmış göremiyorduk öksürünce gördük 14+2 de bence etkili olabilir baya Bi öksürdüm :rofl:

Sürekli içilen birşey değil,doktorum dedi,bir kahve iç,birde çikolata ye gel dedi,uyuyan bebek öyle hareketlendi ki 14.hafta falandı ogrendik

Ben yarım litre kadar su ictim idrara sıkışık olmak için ve browni keklerden yedim 2 tane falan hemen gosterdi kendini 13 . Haftada. Mesane dolu olduğu için hareketleri bir sureligine kısıtlanıp daha net görünuyormus.

Vişne suyu cok hareketli yapiyor bebegi onuda denemeniz tavsiye ederim biz ole ogrendik