Ağırlığı hangi tarafta hissediuorsun
Ben 13/5 doktor bana kıza benziyor dedi ama bu ikinci gebeliğim ilkim kızdı ama hiç kızımdaki hamileliğime gibi degil
Sag taraf
Bulantı və kusma bende az oldu aşırı bel ağrısı asla durmayan kesilmeyem bel ağrısıekiı şeyler aşerme hatta ben tatlı bir şey görmek bile isdemiyorum bende 2 ayımın sonlarına doğru kusma başladı 4 ayımın. Başlanğıcında bitti
E erkek diye tahmin ediyorum çünkü benimki öyleydi
Karnında düz bı cizgi çıkarsa kesin erkektir cnm bende öyle olmuştur kahverengi düz çizdi hayrlisiyla kucagna almayı nasip ettsn Allah inşallah
Aminnn inşAllahhh canım çizgi tam olarak nerde oluyordu canım
Canım cinsiyeti belirleyen bir özellik yok burdakilerin hiç biri bana uymuyor ama benim bebeğim erkek öyle düz çizgi sağda hissetme yok bel ağrısı yok kusma aşerme bunlar cinsiyeti belli etmez Rabb’im evladinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Göbeğinin tam ortasnda uzun çizgi bende öyle olmuştu
Valla bende dümdüz uzun çizgi çıkmıştı kahverengimsi sonra erkek olduğunu öğrendik
Bende cizgi yoktu ama erkek
Hiç mide bulantım olmadı
Her gebelik farkli ben 2 dogum yatim 3. Gebeligim 2 sinde de bu kadar sıkıntı yasamadim biri kiz biri erkek su anki de kiz ama hic bir gebeligimle alakasi yok hic kusmadim mide bulantim yok digerlerinde kustum yemek yiyemedigim gunler oldu bunda da nefes darligi ve bel agrisi cok 3 de birbirinden cok farkli
İlla şu belirti varsa erkek, bu belirti varsa kız diyemeyiz. İnsana , bebeğe göre değişiyor. Mesela ben erkek bebek annesiyim 18 haftama kadar kustum su bile zor içiyodum hep tatlı şeyler istedim. Ama kardeşimde erkek bebek annesi onda bulantı ilk zamanlar oldu ekşi istedi
İki erkek annesiyim bende iki hamileliğimde çok rahat çok güzel gecmisti mide bulantısı kusma yoktu herşeyi yiyebiliyordum bazen hamile olduğumu bile hissetmiyordum bacak ağrılarım falanda yoktu mesela şimdi kıza hamileyim iki oğlumda ne yaşamadiysam bunda yaşıyorum ilk 4 ay zeytin ekmek yedim herşey kokuyor midemi bulandiriyordu.baş ağrısı öldürdü zaten 25haftaliga kadar şimdi 34 haftalığım geceleri uyuyamıyorum bacak ağrısından yani her iki hamileliğimde tattım kimisindee tam tersi oluyormuş bende böyle oldu erkeklerin hamileliği kolay kızımın ki zor geçiyor rabbim sağ salim kucağıma almayida nasip etsin inşallah
Benim ilk kızımda bulantım oldu ama ikinci kızıma hamileyim bu sefer çok kötü geçti 28 yaşımda ilk defa serum yedim yani cinsiyetle alakası yok bence . 63 kiloda hamile kaldım 8 kilo verdim ilk aylarda şimdi 29 haftalığım 63 kiloyum