Kızlar selam bi konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum Cinsiyete göre gebelik farklı olur diyolar doğrumu ben pek inanmıyorum ama yinede arafta kaldım ilk oğlumda sabahları bulantım oluyordu o kadar ama bu defa kusmaktan yemeklerden tiksinme durumdan mahfoldum 2 gğn hastanede kaldım 8 serum yedim yiyp içemiyorum asla, sizlerin nasıl peki
Benim kız şuan 17 haftaligim çok zor geciyor daha yeni yeni yemek yemeye başladım ama sabahları yiyemiyorum bulantı ve tiksinmekten
Kızda benimde öyle ya yani bilmiyorum bazı bünyelerde farklılık gösteriyor ama genlerle de alakalı yani mesela annemin kızlarda sancılı kanamalı olmuştu abimde çok rahatmis bende onun genlerini almışım kız bebişim çok dert tasa var sancılar var kanama şükür hiç olmadı ama bayılma vs oldu
Ben de tam 17 haftaligim . Ama sson 2 gundur acayip midem bulaniyor ilk gunku gibi. Bigun doktoruma gittim olabilir normal dedi herkes bir olmaz dedi. Korkulacak bisey yokmus
İlk hamileligimde uyku ve kasık ağrısı yaşamadım şimdi sürekli uyuyorum ve ağrılarım var ilki kız bebekti bu o yüzden erkek gibi düşünüyorum ama tecrubeli anneler ilgisi var mı yoksa yaşım ilerledi ondan mı farklı etkiliyor
İlgisi olduğunu düşünmüyorum hamilelikte yaşanan zorluklar ,sağlık durumu,genetik ,yaş ,beslenme alışkanlıklarına bağlı değilebilir her bebek farklıdır
Günaydın canım
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Hiç bir alakası yok canım benim ilk ikisinde aynı seyleri yaşadım hemen hemen ama bunda kg alimim olsun duygusallik uyuma vs çok farklı kız dedi etrafım ama bu da diğerleri gibi Erkek değişiyor canım hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin
Benim kızımda 9 ay boyunca mide bulantim hic gecmedi her sabah gozumu banyoda aciyodum onda daha hassastim hic halim olmazdi
Ama bu hamileligimde oglum olucak insallah hic anlamadim okadar rahattı ki hamileligimi unutuyodum 3 aylikken tatile gittim arabayla deli gibi gezdim hic ağırlığı olmadi hala ordan oraya ziplayan bi tipim eşimle bu konuda cok tartisiyoruz
Çok teşekkür ederim hosbuldum amin cümlemizin gönlüne göre versin inşallah
Hiç mecalim yok kimildamaya maşallah ne güzel hareketli olabilmek zorlanmamak
Evet çok arası var belki yaş da etkiliyor olabilir
Arkadaşım ilk hamileliginde çok rahattı hiç şikayeti yoktu. İkinci de çok zorlandı her anlamda. Ama ikisi de kız.
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Her gebelik birbirinden farklıdır, cinsiyetle ilgili değildir genelde. Benim de ikinci gebeliğim ilkine göre çok daha zor geçti
Erkek bebeğimde enerjim tavandi .kızda kolumu kaldıracak halim yok .hep uyku hali .hep bı tatlı yeme isteği
Kızlar erkek hamileliği nasıl beriltileri neler oluyor sizce benim bir kızım var yine hamilelyim ama bu hamileliğim hiç kızımdaki hamileliğime benzemiyor sizde nasıl dı
Bulantı çok az kusma yok tatlı değilde ekşi şeyler istedim sağ tarafında ağırlık var mı
Yani kız erkek bebek aynı bence fark kişiye göre değişiyor sanırım ama bende aşırı ekşi istiyodu canım ilk zamanlar toplasan 5 defa anca istifra etmisimdir bulantım hiç olmadı denecek kadar az oldu ama aşırı halsiz ve uykusuzdum günlerce uyusam gene kendimi uykusuz hissederdim
Bulantı sürekli var ne yersem kusmada arada çok değil oda canım peki eşine karşı nasılsıldi
Ben de sürekli öyleyim sürekli hani ne kadar uyursam uyu uykuya bir türlü doymuyorum bunda canım çok ağır oldu
Ben Ekim’de doğurdum ki ne demek istedin esim nasıl karşıladı mi demek istedin