Cinsiyet 😍

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce ultrason kağıdından cinsiyet sormuştum çoğu kişi erkek demişti perşembe günü gittik ve erkeğe benziyor kesin değil dedi doktorum sizce değişir mi :smiling_face_with_three_hearts:

Kesin değil dediyse değişebilir canım :smiling_face_with_three_hearts: Allah gönlüne göre versin sağlıklı doğmasını nasip etsin

1 Beğeni

Amin inşallah çok teşekkür ediyorum :heart_eyes:

1 Beğeni
  1. Ayda yanılgıdan dolayı cinsiyet değişikliği gösteren bebişlerimiz var :blush: içini rahatlatmak için başka bi hastaneye de gitmeni tavsiye ederim çünkü her hastanenin cihazları aynı değil :woman_shrugging:t3:
1 Beğeni

Şahsen ben devlete gidiyorum 22+6 bebişim gün son detaylı ultrasona girdim cinsiyetini öğrenmek istediğimi söyledim açıkçası geçiştirdi :triumph: belli değil dedi. :angry: Allahtan ben geçen hafta özel hastaneye gidip her şeyini tek tek gördüm cinsiteyini de öğrendim içim rahatladı.:innocent: Belki devlet hastanelerinin cihazları eski veya gerçekten başından savdı bilemiyorum :woman_shrugging:t3: o yüzden iki hastaneden bebişi takip etmek daha sağlıklk olduğunu düşünüyorum :blush::blush:

1 Beğeni

Doktorumu beğeniyorum bekleyelim o zaman devlete gitmiyorum zaten daha 13. Haftadayım :heart_eyes:

1 Beğeni

Benim fikrim bi kaç hafta bekle yanılgı olabilir :blush::cherry_blossom:

1 Beğeni

Değişebilir ama doktorunuz iyiyse güvenin. Bebekler her an sürpriz yapabilir :grin: