Cinsiyet yanılması

17 haftamda kızım olacagını ögrendim kesin dedi ama okuyup görüyorum ki sonradan degisenler olmuş erkek olup kız olmasını bi nebze anlıyorum kordon bagı falan belki ondan yanılma olmuitur ama bacak arasında birsey gözükmeyip sonra nasıl erkek oluyor :roll_eyes:

Slm bende 6 ayima kadar erkek diyip 7 ci ayda kiz dediler bende anlamdim

Erkektwkini kordona baglıyorum ama kızdakini anlamıyorum

Yasa aynı doktora mu gittiniz birde ayrıntılı da kesin belli olmuyor muda 7 ayda degisti

Bana da detaylıda doktorum aksine dedi ki “erkek çocukların kız sanılma oranı daha yüksektir; önce kız derler sonra erkek çıkar. Ama erkek denilenlerin sonradan kız çıkması daha nadir olur.” Ultrasonda pipi farkedilmeyebiliyormuş, testisleri de vulva sanabiliyormuş doktorlar.

Bende iki defa sordum cinsiyetini iki ayrı doktora biri normal doğum doktoru diğeri perinotloji bölümü 17 ve 18 haftada erkek dendi hatta doktor direk gösterdi cinsiyetini çocuk dedi ama değişir mi bilmiyorim yarın detaylı da sorcaam birde

Direkt gördüyse değişmez büyük ihtimalle :slight_smile: bazen erkeğe benziyor, kıza benziyor diyorlar o zaman değişme ihtimli yüksek oluyor. Net gördüyse odur cinsiyeti. Tabi ultrason sonuçta ne kadar gösterirse doktorlar da o kadar yorum yapabiliyor.

18+2 ben bugün gittim kendi doktoruma gitmedim cinsiyeti öğrenmek için farklı bir doktora gittim yine benim ufaklık bacakları kapatmış kendini göstermedi şaka gibi kendi doktoruma ayın 22 randevu alacam inşallah o gün gösterir Eylül 4 de tedayli ultrason var artik orda öğreniriz olmaz çok merak ediyoruz bugün o kadar heyecanlıydikki

Aynen haklısıniz ismini bile belirledik umarım değişmez hayırlısı tabi​:blush: önemli olan sagliklo olmasi

1 Beğeni

Yaaa kızlar beni de bir şüphe sarıyor bu aralar moda oldu cinsiyetlerde yanılmalar bende 16.haftamda 2 ayrı doktora gittim ikiside kesin kız dedi ayrıntılıya daha var ve inşallah değişmez daha şimdiden kıyafet hediyeleri gelmeye başladı çünkü

Ben kızımda 6 ay öğrenemedim bacaklarını açmadı 6.ayda ancak öğrendik kızlar geç gösteriyor diyorlar ama doğrumu bilmem :blush:

Aynen insan emin olamıyor bı turlu doğuma kadar söyleşileri cinsiyetin tam tersi çıktığını bile duyduk haberlerde :blush:

Böyle olunca da hep bi süphede oluyor insan