Cinsiyet yanilmasi 🤔

Guzell annelerim ayrıntılı dahi kız denildi 23 haftalıga kadar şu an 24 teyim devletteki doktor erkek demişti bir ara şimdi netleşti erkekmis :grinning: ayrıntılıya tekrar girdim erkekmis ya nasıl olur dedi

2 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin :innocent:

1 Beğeni

Bana erkek dendi pipisini dahi gosterdi 15 tebugün 16 dayiz 2 gün önce gittik bacaklarini kapatmıştı 2 gün sonra gl bugün gittik gene kapalıydı biraz zorladı kız dedi hala kafam karışık

2 Beğeni

Anlaşılan çocuk doğunca emin olabiliriz anca​:smiley:

1 Beğeni

Amin sağlıklı olsunda :grinning:

Sormayın ben hala şüphedeyim pipisini görmeme ragmen alt komşum doğuma kadar erkek demişler bir dogmus kız :grinning::grinning::grinning::grinning:

Doğunca anlarız artık :grinning::grinning::grinning: şaka bir yana 23 haftan bitsin öyle yap ayrıntılı ultrason anlarsin

Bizim akrabada da var bu olay o yüzden emin olamıyor insan​:smiley:

1 Beğeni

@Efsuni bizim cinsiyet öğrenme işi git gide yalan oluyo :joy:

Doğunca öğreniriz yaa boş ver :face_exhaling::face_exhaling:

Ahahahahaha sen beni öldürmek istiyosun ben anladım :joy::joy:

Tövbee tövbe ama bak son zamanlarda farklı sonuçlar duyuyoruz en mantıklısı en doğrusu doğumda :smiley:

1 Beğeni

Bence en mantıklısı ilk duyduğun :joy:

1 Beğeni

Yok ya baya heveslendim kız diye ama erkek kesin bence

Bende bir ümit hala.bekliyorum :grinning:

Allah korusunnn

1 Beğeni

Üzdün be rojbin ben şimdi nasıl öğrencem çocuğumun cinsiyetini zaten saklıyor kendini sıpa.:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Valla benim ilk duyduğum gün 140 a çıktı tansiyonum bende şok oldummve hayallerim yıkıldı ama sağlıklı olsunda ne yapalım

1 Beğeni

Kaç haftalıksin

Tabiki canım orası öyle sen yine de tansiyona dikkat et :face_holding_back_tears: doğumda farklı cinsiyet doğuran bile var en azından erken öğrenmissin :roll_eyes: