Guzell annelerim ayrıntılı dahi kız denildi 23 haftalıga kadar şu an 24 teyim devletteki doktor erkek demişti bir ara şimdi netleşti erkekmis ayrıntılıya tekrar girdim erkekmis ya nasıl olur dedi
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Bana erkek dendi pipisini dahi gosterdi 15 tebugün 16 dayiz 2 gün önce gittik bacaklarini kapatmıştı 2 gün sonra gl bugün gittik gene kapalıydı biraz zorladı kız dedi hala kafam karışık
Anlaşılan çocuk doğunca emin olabiliriz anca
Amin sağlıklı olsunda
Sormayın ben hala şüphedeyim pipisini görmeme ragmen alt komşum doğuma kadar erkek demişler bir dogmus kız
Doğunca anlarız artık şaka bir yana 23 haftan bitsin öyle yap ayrıntılı ultrason anlarsin
Bizim akrabada da var bu olay o yüzden emin olamıyor insan
@Efsuni bizim cinsiyet öğrenme işi git gide yalan oluyo
Doğunca öğreniriz yaa boş ver
Ahahahahaha sen beni öldürmek istiyosun ben anladım
Tövbee tövbe ama bak son zamanlarda farklı sonuçlar duyuyoruz en mantıklısı en doğrusu doğumda
Bence en mantıklısı ilk duyduğun
Yok ya baya heveslendim kız diye ama erkek kesin bence
Bende bir ümit hala.bekliyorum
Allah korusunnn
Üzdün be rojbin ben şimdi nasıl öğrencem çocuğumun cinsiyetini zaten saklıyor kendini sıpa.
Valla benim ilk duyduğum gün 140 a çıktı tansiyonum bende şok oldummve hayallerim yıkıldı ama sağlıklı olsunda ne yapalım
Kaç haftalıksin
Tabiki canım orası öyle sen yine de tansiyona dikkat et doğumda farklı cinsiyet doğuran bile var en azından erken öğrenmissin