Hanımlar eşimle birlikte cinsiyeti öğrenmek için özele gitmek istiyoruz Konya’da önerebileceginiz bi doktor var mı acaba bir de cinsiyet için kaçıncı hafta gitmem doğru olur
Mrb bnm önceki gebeligimde 13.haftada cinsiyetini ogrendim ama suan yine hamileyim 16.haftadaym hala cinsiyetini ogrenemedik surekli bacagi kapali pozisyonda
Canım Konya şehir hastanesinde Bülent Şimşek var gayet başarılı bı doktor bende şuanda ona gidiyorum kontrol için ama özelde ki doktorlardan da çok bildiğim yok açıkçası ha bir tek Şükran Doğru var sanırım şuanda Farabi hastanesinde İlk gebeliğimde ona gidiyordum oda çok tecrübeli bı doktor
Abla ben Bülent beyi tanıyorum bende normalde orhan Kılınça gidiyorum mükemmel bir doktor ama bu seferlik bi özele gitmek istiyorum özel bildiğiniz varsa
Canım benim de bildiğim özelde bir tek Şükran Doğru var tavsiye ederim ama şuanda hangi hastanede emin değilim en son Farabi Hastanesi’nde diye duymuştum . Konya da baya bilinir Şükran hanım .
Ben Farabi hastanesinde Mehmet bardakçıya gidiyordum, doğumumuda kendisi yaptı. Çok seviyorum kendisini, çok pozitif birisi profilimden doğum hikayemi okuyabilirsin. 11.haftada cinsiyeti söylemişti
Bende farabiye gidiyorum 12+3 cinsiyeti göremedi ![]()
Mehmet hocaya mı gidiyorsunuz
Anladım normalde ne zaman cinsiyetin öğrenildigini sormak istedim