21 haftalık hamileyim 14 haftadan beri erkek diyorlar bende erkek hissediyorum uygulama %55 kız dedi doktor %99 erkek dedi
Yahu bunlar faso fiso detaylıya kadar nötr ol şekerim ben hep erkek hissediyordum doktor 12.haftada kız diyince şok oldum inanasım gelmedi detaylıdada kız dendi şuan 30+4 olduk doğumda hala bir süpriz yaşarmıyız diyorum ![]()
![]()
![]()
Uygulama bana da bir kız bir erkek dedi.doktor 16 ve 17.haftada erkek dedi.Ama ayrıntılıda kesin belli eder
13 haftalık benimki daha kesin birşey söylemek istemiyorum dedi doktor
İçime kız doğduuuuu
Arkadaşlar kese görüntüsü bu şekilde oglumda fasulye gibiydi bu yuvarlak acaba böyle farklı olmasına rağmen cinsiyeti aynı olan var mı yoksa kızım olacak diye sevinmeli miyim
Hangi hastane takiplisin bende Bursa dayım da iyi bir doktor arıyorum.
Canım fotoğraf yok atarsan yorumlanır
Benim ultrasonla çok benziyor benim doktorumda ikidir erkeğe benziyor diyor
Bence erkek bebiş saglıkla gelsın benım oğlumun kesesi de böyleydi
Kalp atıp hızını sorsaydınız bu hafta da 140 uzeri kız altı da erkek miş öyle diyorlar
Hayırlısı inşallah cnm
Hiç aklıma gelmedi valla
Kızlar 24 Aralık’ta 7+4 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve 25 Aralık’ta kürtaj oldum ilk gebeliğimdi cinsiyetini çok merak ediyorum acaba bebeğim kız mı erkek miydi keseden cinsiyet tahmini yapar mısınız
AMİN inşallah öğrenince yazarsınız
Yazarım cnm
Kizlar kalbi duran bebeğimin fotoğrafı çok merak ediyorum eğer yaşasaydı kız mı erkek mi olacaktı sizce cinsiyeti neydi
Erkek bence