Cinsiyet Tahmini Yapar Mısınız?

Henüz 12 haftalık ama çok merak ediyorum :smiling_face: uygulama da bir kız bir erkek diyor oda kafamı karıştırdı :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Benim kese böyleydi oğlum oldu ama bilemiyorum rabbim sağlıkla mutlulukla versin inşallah

Ben erkek hissettim

Siz de bjze yorum yapar mısınız

1 Beğeni

Kız bu erkege çok benziyor hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

1 Beğeni

Ay Devlet hastanesindeki doktor kiza benziyor dedi bakalim :face_holding_back_tears: bende çok erkek hissediyorum

Ay keşke anlasam :face_holding_back_tears: ama galiba sizzle haftamiz günümüz aynı

Kız iki çizgi var

cinsel organı düz 80 derece aşağına bence kız

Bana mı dediniz alttakine mi acaba

Bana mı dediniz alttakine mi acaba oda arkamdan paylaşmış :smiling_face:

Size dedim tuğba hanım

Pek anlamam ama oğluma hamileyken duruş şekli farklıydı kız gibi tabi ki sağlıkla gelsin gönlünüze göre olsun umarım :heart:

Ay ne olursa olsun inanin sadece sağlıklı olmasıni istiyorum :smiling_face: o gün çok şükür her şey yolunda dedi o bana yetti arttı :smiling_face:

Tabi ki bir de ilk cocugun ben hep öyle derdim kızım da yok oğlum da yeter ki kucagim dolu olsun dersin Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

1 Beğeni

Amin amin :two_hearts: inanin insanlar doktor doktor geziyor evlat sahibi olmak için birde cinsiyet mi begenmicez :smiling_face:

1 Beğeni

Evet kesinlikle çok şükür gerçekten :heart::folded_hands:t2:

Bence erkekkk

Benim keseme benziyor bence erkek