Cinsiyet Tahmini Yapalım?🫣

7 haftalık

8 haftalık olduk cinsiyetini çok merak ediyorum keseye göre banada tahmin edebilir misiniz ilk çocuğum için de sormuştum oda yukarılarda kaldı

1 Beğeni

Bence kız

Bana da yorum yapar mısınız 7 hafta 2günlük 2. çocuğum olacak kız istiyorum hayırlısıyla oğlum var

1 Beğeni

Erkeğe benzettim

Bende erkege benzettim

Bende kız gibi hissediyorum ama kızım var ondan dolayımı öyle hissediyorum demiştim bende

Hayırlısı sağlıklı olsun da rabbimin verdiğine razıyım ama oğlumun kesesi farklıydı bu hamileliğim den kese olarak

Kız sendemi yine hamilesin bende 3 üncüye hamileyim seninle beraber hamileydik burda şimdi 2 yaşına giriyor oglum kızım oldu 14 aylık oldu yinr hamileyim eskilerden birini görmek mutlu etti beni​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

13 hafta cinsiyet tahmini yapabilirmiyiz :innocent:

Erkek gibi

Bence kız

Bana neden yorum yapmıyosunuz küçük diyemi :grin:

1 Beğeni

Ayyy pınarcım bu benim ilk kızımdaki kesme çok benziyor bence kız

Bnde kız hissediyorum kızıma kızkardeş çok istiyorum ama oglumun yalnız kalmasına da üzülüyorum :grin: benim hiç kızkardeşim yok iki erkekle büyüdüm ama ben kız hissediyorum ben hariç herkes erkek hissediyor :rofl::rofl:

Allah gönlüne göre versin canım benim de bir kızım bir oğlum var bakalım hayırlısı olsun Allah’tan sağ Salim canı bedeni sağ olsun sağlıklı olsun Allah’ım olmayanlara da nasip etsin

Aşağıdan tutunmuş erkek bebek olabilir biraz daha büyüsün tekrar atarsin tekrar yorumlarım canım

Kese şekli kız gibi ama bu bir tahmin canım tekrar atarsın büyüyünce

1 Beğeni

Hay maşallah arka arkaya yapmışsın zor olmadı mı evet benimde 2 aylık şuan bı biz kalmışız eskilerden sevindim

1 Beğeni

Erkek bebek duruşu gibi ama bacak arası net değil o yüzden duruşa göre tahmin ettim