Cinsiyet Tahmini Yapalım?🫣

Canım zaten sana dedim kız gibi diye

1 Beğeni

:heart::heart::heart:

Kızlar birde benimkine bakın

cinsiyet tahminlerinizi ogrenebilirmiyim :blush::heart_hands:t2:

Bence kız

Tahminim kız

Hep ben tahmin yapıyordum kızlar şimdi ben sizden tahmin bekliyorum Bizim cinsiyetimiz ne teyzeler yorumlarınızı bekliyorum…

Ben kız diyorum :cherry_blossom:

1 Beğeni

Rabbim gönlüme göre versin inşallah canım @admin sen biliyorsun beni zaten bol bol duana kat :palms_up_together:t2::heart::bouquet:

Koca +3 erkek evlat yeter sen erkek kontenjanını doldurdun bu kadarı bünyeye fazla :face_with_hand_over_mouth::grinning_face_with_smiling_eyes: sağlıklı sıhhatli annesi gibi güzel bir kız olsun amin amin amin :palms_up_together:t2::face_with_hand_over_mouth::hugs:

1 Beğeni

Hamile misiniz Rabbim tamamına erdirsın insallah kız dogdu içime.Kacıncı bebişiniz

1 Beğeni

Amin amin amin ecmain inşallah :palms_up_together:t2: dualarini eksik etme önceligim sağlıklı olsun :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Allah nasip ederse inşallah 4. gebeliğim canım

1 Beğeni

Tecrübeli anne Leylacım sana soru sormak istiyorum :blush: 3 erkek çocuk annesi olarak , gebelik sürecin en başından mide bulantıli ve yaki bulantisizmi geçti , 3 cocuktada yoksa farklı mı ilerledi , birinde çok kusma gibi diğerinde kusma belirtisi olmadan , benim ilk gebeligimde aşırı istifa sorunum oldu yaklaşık 5 ay kadar ve kız çocuğum oldu , şuan 2. Kez hamileyim ve kusma yaşamiyorum gayet iyiyim ilk gebeligime nazaran kendimi hamile bile hissedmiyorum diyebiliirm ve bunu cinsiyet değişikliği olduğunda sürecinde değiştiğini söylüyorlar yani bu hamileliğimin rahat geçmesi bu sefer kiz değil erkek cinsiyetine bagliyolarlar bu sebebten senin görüşünü dinlemeyi çok isterim ,3 hamilelik sürecin boyunca aynı aşamalarımi yaşadın merak ediyorum :blush::heart_hands:t2::beating_heart::tulip::cherry_blossom:

1 Beğeni

Canım ben İlk gebeliğimde 2 ay boyunca ıstırfa ettim sürekli ekşi istiyordu hatta kilolarca limon yediğimi hatırlıyorum 2 gebeliğimde aynı şekilde olmadı baş dönmelerim falan vardı aşırı şekilde onda da aynı olan şey ekşi yememdi onda da aşırı ekşiyi yiyordum hatta kilolarca erik alıp yediğimi hatırlıyorum tam tersi yani limon yerine erik yedim onda da üçüncü gebeliğimde ise hiçbir şey canım istemedi ne ekşi ne tuzlu karışıktı yüzümde sivilceler oluştu basenlerim çok aşırı genişledi karnım hiç yoktu mide bulantı falan yoktu hiçbir belirti yaşamadım hamile değil gibiydim aynı senin gibi yani var ya da yok gibiydi hamileliğim ve gören herkes bana kızımın olacağını söyledi çünkü basenlerimin geniş olduğunu söyledi güzelliğimin kızımın aldığını söylediler ama tam tersi o da erkek oldu şu anki durumda da sabahları aşırı bir bulantım var ama istirfa etmiyorum canım hiçbir şey istemiyor zorlayarak yiyorum aşırı yorgunluk var sürekli uyumak istiyorum ama 2 yaşında bir bebeğim olduğu için uyumak imkansız çok nadir olarak bunda da arada bir tatlı çekiyor canım ama o da isteksiz isteksiz istiyorum çok tuhaf bir şey anlamıyorum yani ama şu anda içimden hep kız geçirmek istemiyorum çünkü 3 kızı olur diye hayal ettim ve hayal kırıklığına uğradım çok şükür elhamdülillah Allah 3 tane eli ayağı düzgün sağlıklı üç erkek evlat verdi ben iyi bir kaynana olursam 3 tane de güzeller güzeli gelinim yani kızım olacak abilerinin de içine tam tersi cinsiyet geliyor ama onlar da diyor ki anne hayal kırıklığına uğramamak için böyle şey yapmayacağız Allah’ımıza bıraktık diyor İnşallah sağlıklı eli ayağı düzgün gönlümüzden geçeni nasip eder Allah diyorlar yani şu anki tek temennim sağlıklı olsun benim için yeterli benim 3 gebeligimde farklı farklı şeyler yaşadım ilk ikisinde hani ekşi konusunda aynıydı hatta burada 3 oğlumda canlı canlı doğumum bile paylaştım

Anladım canım çok teşekkür ederim, sağlıkla kız çocuğun olsun inşallah iki cinsiyetide tatmak istiyor insan tabiki öncelik sağlık, sağlıkla gelsinler :folded_hands:t2::heart_hands:t2::cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben de belirtılerdeki farklılıkları cinsiyet farklılıgıyla bagdastırmıyorum.2 kızım da çok hastaydım bulantı mahvetmıstı.3.kızım da daha rahattım kusmam olmuyordu.Bu 4.gebelıgımde hemen hemen aynı ama sadece halsizlik yorgunluk ve aşırı uyuma isteği var.Buna doktor erkek dedi ama.Yani 3. Kızım da herkes farklı belırtılerı gorunce kesin erkek dediler ama kız oldu

1 Beğeni

Amin inşallah canım bol bol duanda beni de kat evet insan istiyor ama şans kader Rabbim nasip etmediyse olmuyor bakalım hayırlısı olsun inşallah :palms_up_together:t2:

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah canım​:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::blue_heart::pink_heart:

1 Beğeni

Yeni ultrasonla geldim kızlarrr tahmin edermisiniz​:smiling_face_with_three_hearts: