12haftalık doktor tahminde bulundu bakalım sizlerin yorumu ne olucak
Bence erkek
Bence kız
Erkek kesesi gibi sanki
Erkek bebiş 🩵
Doktor kıza benziyor dedi ama erken bi tahmin gibime geldi sağlıklı olsun da hiç fark etmez
Aslında inanın hiç önemli degil benim için cinsiyeti fakat biraz kafamı dağıtmak olumsuz konulardan uzaklaşmak istiyorum. Ben kıza benzettim keseyi sizce ne?
@anon51243553 Canım sen daha once yapmistin ama baya küçüktü 7 haftalikti simdi de bi bakabilir misin ?
Bende çok anladığım için değil tabiki doktorunuz bilir ama bana sanki bebiş kız gibi geldi
Bana da kız gibi geldi ben de hic anlamıyorum ama bu zamana kadar erkek hissediyordum
Benimde yarın kontrolün var 11 haftalık daha belli olmaz ama bir oğlum var hiç farketmez kız erkek ikisinide istiyorum yine fakat oğlum olduğu için mi bilemiyorum yine erkek gibi geliyor
İnşallah gonlunuzdeki sağlıklı sıhhatli bi sekilde sizinle olsun. Benim henuz ilk gebeligim kız erkek ikisini de ayni benim icin su an. Oncelikle sağlıklı olsun yeter. Aslinda bazi doktorlar biliyor bazilari bilerek soylemiyor. Ozele mi gidiyorsunuz
Hayır devlet Hastanesi’ne gidiyorum bende özellikle devlet genelde 16 ya kadar kolay kolay söylemiyor maalesef
Ben özele gidiyorum ama doktorum yine soylemedi yani gozukurse soyleyim ama valla goremiyorum dedi. 16.haftada ogreniriz o zaman artık
Evet inşallah sanki birde zaman geçmiyor gibi olsa da bekleyelim bakalım hayırlısıyla ama öğrenince haber ver merak ederim
Ayy kesinlikle öyle su bi ay ancak geçmişti simdi bir ay cok uzun geliyor. Olur tabiki veririmm sen de ver ben de merak ederim
Tamamdır bende yazacağım mutlaka
Kız bebiş kesesi gibi
Belli olunca sana da yazacağım mutlaka bana da kız gibi geldi