Merhaba anneler, cinsiyet partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Parti yapacak olsanız hangisini yapardınız? (Balon, pasta vs)
Biz biraz basit bi parti düşündük, ailelere yapalım istedik. Hangi çeşitte olur bilmiyoruz ama örneğin balona karar verirsek, iki balon alırız birini kız tarafına birini erkek tarafına veririz, farklı günlerde iki güzel parti olur. Yanına da çay, börek ve kısır yaparız
Merhaba Cansu hanim mutluluğunuz yazdiklarinizdan bile anlaşılıyor Rabbim daim etsin inşallah.Basit bir parti dediğiniz için cevap vermek istedim.Zira ben çok israfli pek gösterişli abartıyi seven biri değilim.Cay kısır deyince çok samimi tanıdık ortamlar güzel olur. Kalabalık olacak anladığım kadarıyla iki ayrı gün planladiginiz için ben öyle düşündüm.Ama bu hassas süreçte siz kendinizi yormayip da eşinizin ailesine de kendi ailenize de biz geliyoruz size küçük bir sürprizimiz var deseniz eminim onlar sizden daha çok heyecanla bekler.Kucuk bir kutu da kız ya da erkek patigini buyuklerinize birşey demeden uzatsaniz…Sevgiyle sağlıkla kalın
Cupcake yapmaya karar verdim. Kekin içine çikekli puding kolayacağım. Dıştan normal kek içten puding gibi görünecek, dışına da haribonun pembe mavi marshmallowu küçük küçük kesip süslicem
Daha önce bu işlemin kakaolusunu yapmıştım. Ortalama 1 saatte bitiyor.
Kalabalık mı olur aile arasında mı olur ona karar veremiyorum.
Erkek tarafında toplaşacağımız zaman yapabilen evden bi şey yapıp getiriyor. Kalabalık olursak yine öyle olur gibi,
Kız tarafına da rica ederiz onlar da kırmaz.
Bende böyle birşey düşündüm kayınvalidemle kayınbabama 8 mayısta doğum günümde söyliycem o zaman bebişin hem cinsiyeti belli olucak hem de doğum günümde bana bir anı olucak o günü sabırsızlıkla bekliyorum
Bizim hiç planlandığı gibi olmadı. Doktorda kazı kazan varmış. 2 tane aldık annelere kazıtırız hem cinsiyeti hem bebeği öğrenirler dedik. Kazı kazan zor kazındı. Kazı kazanın ne olduğu büyükler tarafından geç anlaşıldı. Değişik bi şey oldu.
Hiç girmedim ben o toplara yaa Bilmiyorum da bana boş masraf gibi geliyor. Bir de ultrason anında eşinle o anı doktorum ağzından öğrenerek yaşamak daha anlamlı geliyor bana. Ben çok meraklı biri olduğum için cinsiyeti öğrenene kadar o parti bana zehir olurdu
Ben isterdim kayinvalidemler hazirlasın annemlerle birlikte,ama annemlerle onlar konuşmuyorlar.eşim ve benlede konuşmuyorlar.bebegimle ilgilenmediler təbrik bile etmediler eşimle beni ama…yani isterdim kendi aralarında duzenlesinler.xaten bebeğim olmadan bana bebeğim olursa sevmiycez diyorlardı.sanki annemin evinden getiriyorum neyse
Ama yapmak isterdimhaberimiz olmadan sürpriz hazırlaya bilirlerdi