Cinsiyet partisi icin erken mi?

Merhaba bebegim 12 haftalik oldu sali gunu doktordan cinsiyet icin tahmin alicaz sizce hemen parti yapmali miyim yoksa beklemeli miyim ? Sonra farkli bir ihtimal doğabilir mi

1 Beğeni

Merhabalar, gebeliğiniz hayırlı olsun. Okuduğum bazı paylaşımlara göre değişen varmış bence erken ama yine de siz bilirsiniz​:smiling_face:

2 Beğeni

Benim kuzenimin çocuğu içinde son ana kadar kız biliniyordu ama erkekmiş:smiley::smiley::smiley:

3 Beğeni

Vay canina

1 Beğeni

Meraktan catlayabilirim

1 Beğeni

Cok karmasik ilk zamanlar erkek hissediyordum ama herkes kizin olacak dedigi icin suan kiz gibi hissediyorum

1 Beğeni

Kucaklarına verilince şaşırmış kalmışlar zaten :smiley:

2 Beğeni

Rabbim uzun omurler versin insallah allah herkesin gonlune gore versin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hahaha bende öyleyim :smiling_face_with_tear: evlenmeden önce erkek olur hissi vardı sonradan da öyleydi. Öğrendiğimde anlık bir kız demiştim ama sonra erkek düşüncesinde devam ettim. Doktor kıza benziyor demişti benim 12.haftamda o yüzden bilemenkoo​:face_in_clouds:

1 Beğeni

Sonradan degisti mi peki kiz mi oldu

1 Beğeni

Görebilen görüyor demek ki net şekilde

1 Beğeni

Arkadasim 9. Haftada doktor erkek dedi diyor ve oglu oldu o kadar erken gorulur mu dedim benimkini gordu diyor ben anlamadim bu isi

1 Beğeni

Daha öğrenmedim randevu denk gelirse önümüzdeki hafta giderim yoksa şubat başında gideceğim randevum o zamana anca

1 Beğeni

Doktor sallamista olabilir

Hayirlisi olsun canim

Olabilir bakalim doktora kesin mi diye sorucam eger degil derse bekliycem

1 Beğeni

Valla bende ilk defa duydum maşallah doktorun gözüne​:grinning:

1 Beğeni

İnşallah bakalım​:smiling_face:hepimiz için hayırlısı olsun en önemlisi sağlıklı olsunlar da​:smiling_face:

1 Beğeni

Evet nasipse Antalya sıcağında fırtlatcam çocuğu :melting_face::melting_face::melting_face::grinning: Amin inşallah kolaylıkla ve sağlıkla​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::people_hugging:

1 Beğeni
  1. haftaya kadar bekleyin bence de, ne olur ne olmaz :blush::heart: