Cinsiyet öğrenmeye gittim bebişin sırtı dönüktü☺️ var mı bunu yaşayanlar

Halbu ki ultrasona girmeden önce çikolata yedim. Ama bebişim çok nazlı çıktı sırtı dönüktü:joy: doktor pıt pıt vuruşlar yapmasına rağmen bana mısın demedi. 17+2 haftalık. Benim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu? Anatomi olarak kız dedi ama sonuçta net değil. 1 ay sonra tekrar gek dedi umarım öğrenirim. Belirsizlik beni yoruyor. Cinsiyet belli olmayınca insan bir şeyde alamıyor :frowning:

Benimkide hep öyleydi hala öyle zar zor 2 kez gösterdi cinsiyeti şimdide her gittiğimizde sırtı dönük ben bu sefer tatlı yememiştim ekşi yemiştim çünkü benimki tatlıya değiil ekşiye çok hareketleniyor öyle görmüştük kızdı göstermiyosa kızdır :grinning::grinning::grinning:

1 Beğeni

Genel olarak uyle suylenilir gustermese kızdır :grin:

1 Beğeni

Benimde elleriyle yüzünü kapatmıştı tam net değildi ama doktor bu kessin kızdır dedi gittiğimde 14 haftalıktı sonra 3 aylik oldu öğrendim kız olduğunu genelde kızlar kendilerini saklarlar derler anne karnında bile naz yapıyorlar :smiling_face_with_three_hearts::see_no_evil:

1 Beğeni

15 gün sonra doğum var inşallah iki defa kız denildi defalarca emin miyiz dememe bakmalarina rağmen sırtı hep dönüktü iki defa da rüyamda gördüm erkek annem görmüş erkek acaba erkek mi diye hala icimde şüphe var

1 Beğeni

O zaman benden sana söylemesi bebişin kız ogrenince yazarsın :smiling_face_with_three_hearts::heart::grin:

1 Beğeni

Niye 1 ay sonra cagirdi ki benim doktorum haftaya gel demisti tekrar bakalim girmeden cikolata falan ye

Bacak arasını gurmediniz

Bence ben kız 2 defa gurdum cinsiyet öğrenmeye gitim erkekti

Gördü ama ne bileyim çok kız istiyorum ya belki ondan içimde şüphe var erkek mi acaba diye

Detaylı ultrasona gireceğim için haftasını beklememi söyledi