@Meryem2 özelden atilinca meile düşebiliyo görebiliyorum şuan bir arkadasin sonucuna bakarak sana denk geldim ben at bana bakicam sonucuna
Haklısınız, elimizden geldiğince tüm konulara yetişmeye çalışıyoruz. Her konuda da yeteri kadar bilgimiz olmayabiliyor, o yüzden bilen arkadaşlar yardımcı olsun diye bekliyoruz bazen. Bundan sonra daha dikkatli davranırız
Buraya mi paylasayim cok sagol
Ben 16 da öğrendim kuşum
23 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: İkili Tarama Hakkında Herşey
Soylemedi cinsiyeti ultrasonda dedi yuzde olarak ama kesin bisey demedi yani belli degil daha 13 haftadayim
Detayli ultrasona girecegim vakti gelsin canim benim
Detaylidada sağlıklı oldunu goruceksiniz iciniz rahat olsun erkek olabilir cinsiyetiniz erkek bebekte bu tür sonuclar daha yüksek cikabiliyo
bir oglum var insallah olsun saglikli olsunda raziyim
Özel hastanede hep bunu yapıyorlar genelde, size tavsiyem özele gidiyorsanız ayrıca Uludağ üniversitesi ne gidin hem orda tahlillere filan ücret almıyorlar hemde detaylı tahliller yapıyorlar genelde doğum zamanı isterseniz özelde yaparsınız yine, ilk doğumumda 30 yaşındaydım bana da hemen aminosentez filan yapalım dediler yaptırmadım, şimdi 36 yaşındayım bende 13 haftalığım 2 li test yaptırdım risk yok dedi doktor, biz sadece ihtimalleri hesaplıyoruz dedi, asıl 20. Haftadan sonra bebeğin gelişiminde sıkıntı olursa ondan sonra belli ediyor kendini dedi, açıkçası ondan sonra da taktir Allah ın down sendromu olursa da yapacak birşey yok, sizi ona göre psikolojik hazırlıyoruz dedi
20 inci haftadan sonra gelişim geriliği gibi durumlar vazi gebelerde olur evet ama oda verilen ilaclar vitaminlerle denge sağlayabilir @Dilek16 dediği gibi tamamiyle ihtimal hesaplanmasidir bunada tek başina Down tespiti koymak çok yanliş olur sizler kendinize bebeginize yeterli gelin yeterli hepinize saglikli dogumlar diliyorum
Size hangi sonuca göre riskli dedi doktor
Bizde de durumlar karisik e bebek şubat indirimlerine uzaktan bakiyorum . Ayrintili bekliyorum ben de
Sizedemi soylemedi
Ben de doktor degistirdim ikisi farkli söyledi . 16 da kız dedi biri digeri 19 da erkek dedi.ikiside benziyor gibi ihtimalli konustu Emin olamiyorum o yüzden
19 hafta da yanilma payi az olur islerine gelmiyor devlet ozellikle sorduğum icinde azari yedim gorsemde soylemiycem dedi okumuş cahil
Ben ozele gidiyorum devleteydim artik iyi doktor yok benimkide soylemedi 14 haftadayim git gel yapiyor
Bizim ozelde bir doktor var tiktokta hesabi da var mehmet boz diye adam 11 haftalık ken biliyor gel gor ki sigortamiz yok
Dediginiz gibi doktor yok haftamiz geldi coktan ogrenmemiz lazimdi