Cinsiyet öğrenme teorileri

Bugün öğrendim kızım olacak :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Masallah sag salim kucaginiza alin insallah​:heart_eyes::nazar_amulet:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederım :two_hearts::two_hearts::two_hearts:cümlemız ınslaakh :two_hearts:

1 Beğeni

Bana da bakar mısınız rica etsem tahmininizi çık merak ediyorum

Kiz bebis gibi tam emin degilim ama

Bana da bakar mısın

banada,bakın lütfen 15 +1 ultrason görüntüm bu gün 16 +2 oldum bi kızm var bide oğlum olsun istiyorum inşallah erkek olur 2 dir Doktor net bişy demedi

Ay valla meraktan denedim geldide gerçekten​:sweat_smile: direk dibe çöküp dağıldı. Kız olsa direk yüzeyde mi dağılıyor bi detay alabilir miyim​:see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Dibe çökerse erkek dagilirsa kız olur canim

Seninki direkt dibe çökmüş erkek olur bence bebegin dibe çöktükten sonra dağılmasının bi önemi yok dibe çökmesi önemli erkek mi kız mı beni de bilgilendir merak ediyorum doktor ne diyecek

Hadi bakalım hayırlısı olsun ozmn , insan merak etmiyor değil. Şuanda erkek görünüyor ozmn. Son 1 haftam kaldı 27 sinde inşallah göreceğiz​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts: haber veririm :blush:

1 Beğeni

Daha net foto var mi

Erkek kesesine benziyo :nazar_amulet:

Tabi canım dualarım seninle, allah isteyen herkesin kucağına nasip etsin almayı :palms_up_together: sağlıkla tabiki .

1 Beğeni

Sağolasın canım Rabbim razı olsun inşallah

Hayırlısıyla doğur inşallah sağlıkla huzurla büyüt bebeğini Rabbim bahtını açık eylesin kaderi güzel olsun uzun ömürlü sağlıklı ömrü olsun insallah

1 Beğeni

Bu var kontrole gidince yine atarım

Kız gibii​:nazar_amulet:

Yiqq inşallah erkektir sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun önceliğimiz bu tabi bi prensesim var 10 aylık şimdi bi prensim olsun istiyorum ama Doktor net bişy demedim inşallah dediğiniz gibidir çok tşk ederim :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Size atığım aynı usg görüntüsü buda 7 +2 tahmininiz hala aynı mı :smiling_face_with_tear:

Bana da bi tahminde bulunabilir misin acaba :slightly_smiling_face: