Erkek bebis gibi
baya zaman gecmis öğrendiniz mi cinsiyeti?
Çok tesekkur ederim inşallah öyledir hic oglum yok.Rabbim o duyguyu da tattırsın hayırlısıyla insallah ![]()
Rica ederim insallah allah gonlunuze gore hayirlisiyla nasip eder
Amin Allah razı olsun ![]()
Kız dedi doktorum ![]()
Baska foto varmi tam net gozukmuyor kese
Maşallah sağlıkla gelsin![]()
Kaç çocuğunuz var Allah gönlümüzdekini versin bende tahminler tutmuştu oğluşum olacak Allah’ın izniyle darısı size
Amin Allah razı olsun aslında bu gebeliğim plansız oldu artık çocuk mevzusunu kapatmıstık.Çünkü 3 tane çocugum var ve en küçüğü 7 aylık.Korunmamıza rağmen oldu ve ögrendığımden beri çok üzülüyorum hayat bana zindan oldu.3 tane kızım var tabiki Gönül ister ki oglum olsun ama Rabbimin dediği olur![]()
Rabbim gönlümüzdekini versin olsun rizki varsa gelir cinsiyet haberinizi bizle paylaşın ![]()
Çok tesekkur ederim simdilik 11 haftalık haftaya kontrolüm var.doktor yeni doğum yaptığımı öğrenince plasentada yapışıklık var mı diye detaylı bakacak.Çok korkuyorum bu defa.Ardımda küçük bebeğimi bırakıp doğuma gideceğimi düşününce çok üzülüyorum.Çok psikolojim bozuk henüz bebek haberini ne çocuklarıma ne aileme soyleyebildim.Sadece esım bilıyor.3.bebeğimizi isteyerek doğurdum onda bile herkes her yorumu yaptı bunda düşünemiyorum![]()
![]()
Milleti bosverin sağlıklı olsun da en önemlisi o malesef herkes her şeyi soyler
Kız hissettim Allah tamamına erdirsın insallah
![]()
Erkek bebişe benziyor
Erkek bence![]()
Evet kiza benziyo bence de![]()