Genelde kiz da yanılma oluyor
Bende tam tersi biliyorum ama şüphe duymadım olabilir de
Çikolata falan yiyince gösteriyor da işte doktora bağlı söyleyim söylemice
benimki de göstermiyor du çikolata yedim faydası oldu öğrendim
Aa bak bende tam tersi sanıyordum olabilir nasip zaten öncelik sağlık ama bi kızım var birde oğlum olursa şahane olur du olmazsada rabbim bunu hayırlı gördü çok şükür istedik bizi layık gördü nasip etti
Allah gönlünden geçeni nasip etsin inş sağlıklı bir şekilde
Amin canım teşekkür ederim
Ben sana kız demiştim dimihayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Hiç hatırlamıyorum güzelim saol amin
Benimde bı kızım var şimdi gönlümden erkek geciyodu ama doktor bacak arasını açmasını bekledi kız dedi 16.haftada sizin kaçıncı haftada belli oldu
12 +3 de doktor a gittim şuan şuan 12+5
Valla bende öyle istiyordum hep hayalimdi bir kız bir erkek sağlıkla gelsinler onlar bizi istedi bizi seçti Allah’ta bizi layık gördü çok şükür nasip etti evlat aratmadı
Sizin küçük mis belki değişebilir doktor net gormediyse
Amin inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsunlar önemli olan o
Herkes söylüyor ama ben de kız hissettim zaten artık teşis ediyorlar küçükte olsa
aynen canım haklısın hayırlı evlat olsunlar inşallah
Aynen oda doğru bende erkek hissettim kızıma göre farklı şeyler yaşadım 3 ay kustum mesela kızımda kusmamistim demekki farkili seyler yaşamakla ilgisi yokmuş Rabbim böyle uygun görmüş
Essra benikide öyleydi çok zıt iki hamilelik anlatamam çok çok zıt hamile gibi bile değildim ben bunda iştahlı herşey yiyen yapabilen karnım çok hızlı çıktı bir ağrım sızım olmadı başlangıçta bile olmadı ama ilgisi yol hepsi hurafe bunda deli gibi et tatlı yerken ilkimde midem bulanıyor du tatlı ve etten
İlk oğlum 7 aya kadar kız dedi kaç tane doktor 8 aylık erkek olduğunu öğrendik
Aaa insan şok olur ya valla bu bebişim sağ tarafta buarada yani bariz sağda duruyor rüyamda da mavi desenli kundak eşimde mavi battaniye görmüştü biz kesin erkek zannettik