Cinsiyet konu

Yazıcam mutlaka eğer öğrenirsem inşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bazen ne yaparsak yapalım göstermiyorlar :see_no_evil::see_no_evil: ben 26 haftalığım geçen hafta kıza benziyor ama net değil dedi hâlâ net bişey bilmiyorum meraktan ölüyorum :woman_facepalming:t2:

2 Beğeni

26 mı artık öğrenme bence doğacak zaten :grinning: çok geç :kissing:

1 Beğeni

Bu güne kadar nasıl durdunuz doktor değiştirin

1 Beğeni

Bugün bende kontrole gittim kızlar bebeğim meditasyon yapar gibi oturmuş uyuyordu belden aşağısını göremedik​:person_shrugging: ne yaptıysak uyanmadı da boydan ölçüm de yapamadı doktor :person_facepalming:

1 Beğeni

Bu kaçıncı hamileliginiz

1 Beğeni

Amin cumlemizep

Acaba benımkı neki

Aç gitmicen

1 Beğeni

Kaç doktara gittiğimi ben bile sayamadım :woman_shrugging:t2: kaç çeşit çikolata yedim ne hareketlerde bulundum oraya gidince çok güzel saklıyor kendini

1 Beğeni

Vişne suyu portakal suyu için

3 Beğeni

Gostermeyince gostermiyor oda Allahtan demekki :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bizimki galiba kız doktor emin olmadığını ama kıza benzetti :kissing_closed_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Bnm de bugün dü kontrolüm tavsiyelere uyup sabah 9 da ac karınla çikolata yedim gösterdi valla erkek annesi olacam​:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Masallah gözünüz aydin hadi hayirliisi olsun özelemi gittiniz rojda hanim :slightly_smiling_face:

Mqsallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin​:melting_face:

Evet özel e gittim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende yarin gidecem banada dua edin ilk defa ozele gidecem devlette goremiyorlar solemiyorlar​:slightly_smiling_face: birde sizin bebis gistermedimi kesin demedi doktor :smiling_face_with_three_hearts:

Benziyor dedi niye tatlı yemedin dedi uğraştı aha gördüm sanki dedi net diyemem ded ama muhtemelen kız yanı koz da pek yanılma olmaz zaten inşallah sizinkide gösterir haber verirsin :smiling_face_with_three_hearts::pray:t3:

1 Beğeni

Insallah gidersem yazarim​:melting_face: