Cinsiyet karmaşıklığı yardım edin

Bir şey soracağım hiç bebeği önden göstermeyip arkadan beyazlık gören ve doktorun tahmin yaptığı oldumu erkek mi acaba o torbası olabilir mi yada kız olma ihtimali var mi

2 Beğeni

Bebiş gostermek istemiyor :rofl: ben her seferunde kontrole giderken allahim nolur göstermesin diye diye gitmiştim. Tek seferde gosterdi. Çok isteyince bazen olmuyor

2 Beğeni

Peki canm sende benim gibi yaşadın mı bu durumu sence nedir o beyazlık kafamı karıştırdı :rofl:

2 Beğeni

Bilmiyorum ki, sen hangisini hissediyorsun? Ben icten ice oğlumun olacağıni hissetmiştim.

1 Beğeni

Biz kız hissetik canm başta erkekyi sonra kıza döndü kız deyince doktor sevinmiştim dün önden göstermeyip arkadan bir beyazlık vardı oda torba gibiydi

1 Beğeni

Kaçıncı haftadasiniz.

14 icindeyim

1 Beğeni

Benim 15+4 te kesinleşti bebek hemen gösterdi kendini minik kuzum.16.haftayi bekleyin kesinleşir. Birde içinden geçen oluyor gerçekten ben ilk rahmi ne dustugunde kız olduğunu hissettim hep kız isimleri baktım gerçekten kız oldu :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah ama ilk oğlan olacak gibi geliyordu ultrason da gördükten sonra kız hissettim

1 Beğeni

Anne hisleri doğru çıkar genelde :hugs: annemle eşim erkek hissediyoruz diyordu ben başından beri kız hissettim​:cherry_blossom:

Benim çıkmıyor ya ilk bebegimdede kız hissettim erkek oldu ve bundada ilkindede çok rahat gecirdim

1 Beğeni

Hayırlısı olsun inşallah :hugs: o zaman gebeliği rahat geçirmenizi tadını çıkarın hayırlısı ne ise Allah onu nasip etmiştir :cherry_blossom:

1 Beğeni

Aynen canm sağlıklı olsunda

1 Beğeni

Öyle vallahi hayırlı ve sağlıklı olsun yeter ki gerisi önemli değil :heart::heart:

Kız cocuklari cinsiyetini gostermiyor derler. Acaba kızmı @Anne

Öyle ama canm bizde sknt arkadan bakınca erkek bebeğim torbası oluyor ya penisin ona benzer bişey gördük

1 Beğeni

O yüzden kararsz kaldik

1 Beğeni

Aynen canım

Hmm, cinsiyet icin ne zaman gideceksin yine?

Biray sonra

1 Beğeni