Bir şey soracağım hiç bebeği önden göstermeyip arkadan beyazlık gören ve doktorun tahmin yaptığı oldumu erkek mi acaba o torbası olabilir mi yada kız olma ihtimali var mi
Bebiş gostermek istemiyor ben her seferunde kontrole giderken allahim nolur göstermesin diye diye gitmiştim. Tek seferde gosterdi. Çok isteyince bazen olmuyor
Peki canm sende benim gibi yaşadın mı bu durumu sence nedir o beyazlık kafamı karıştırdı
Bilmiyorum ki, sen hangisini hissediyorsun? Ben icten ice oğlumun olacağıni hissetmiştim.
Biz kız hissetik canm başta erkekyi sonra kıza döndü kız deyince doktor sevinmiştim dün önden göstermeyip arkadan bir beyazlık vardı oda torba gibiydi
Kaçıncı haftadasiniz.
14 icindeyim
Benim 15+4 te kesinleşti bebek hemen gösterdi kendini minik kuzum.16.haftayi bekleyin kesinleşir. Birde içinden geçen oluyor gerçekten ben ilk rahmi ne dustugunde kız olduğunu hissettim hep kız isimleri baktım gerçekten kız oldu
İnşallah ama ilk oğlan olacak gibi geliyordu ultrason da gördükten sonra kız hissettim
Anne hisleri doğru çıkar genelde annemle eşim erkek hissediyoruz diyordu ben başından beri kız hissettim
Benim çıkmıyor ya ilk bebegimdede kız hissettim erkek oldu ve bundada ilkindede çok rahat gecirdim
Hayırlısı olsun inşallah o zaman gebeliği rahat geçirmenizi tadını çıkarın hayırlısı ne ise Allah onu nasip etmiştir
Aynen canm sağlıklı olsunda
Öyle vallahi hayırlı ve sağlıklı olsun yeter ki gerisi önemli değil
Kız cocuklari cinsiyetini gostermiyor derler. Acaba kızmı @Anne
Öyle ama canm bizde sknt arkadan bakınca erkek bebeğim torbası oluyor ya penisin ona benzer bişey gördük
O yüzden kararsz kaldik
Aynen canım
Hmm, cinsiyet icin ne zaman gideceksin yine?
Biray sonra