Cinsiyet değişti 🙄

Bebegımin cinsıyetı erkekti şimdi kız dedı doktor :smiling_face:isim arayışındayım . Aslında hep hayalimdi bı kızım olursa adını BERİKA bırakacağım diye . Bunun yanına ıkınci isim arıyorum bulamadım hıc düşünüp düşünüp duruyorum . Önceliğim Kuranı kerîmde geçen bir isim olması . Fıkırlerınızı beklıyorum kızlar bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum :pray:t2:

1 Beğeni

Kız ismi olarak hafsa hüsna berrak isimlerini beğeniyorum ben kuranı kerimde geçen isimler bu arada

2 Beğeni

Kaçıncı haftada erkek demişti kuzum

1 Beğeni
  1. Haftada %70 erkek dedi 15+5 de ise kız dedi . Kızdır heralde :smiling_face:

Aslında tereddutteyım acaba gerçekten kız mı :smiling_face:bi kaç kız kıyafetı aldım hatta aldığım erkek kıyafetlerını degıstım :face_holding_back_tears:

Hayırlısı olsun kuzum Allah gönlüne göre versin inşallah banada 13 de erkek dedi ama sırtı dönüktü işte bende tam emin olamıyorum o yüzden

1 Beğeni

Detaylı ultrasonda tam belli olur sen aldığın kıyafetleri ikisininde giyceği seylerden al bence suan :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım sende bebısını sağlıkla kucağına alırsın inşallah :pray:t2:bizim için cinsiyet hıc onemlı degıl yeterkı sağlıklı hayırlı bi evlat olsun ama böyle ıkılemde kalmak çok sabırsızlandırıyo beni . Sanırım detaylı ultrasyonda net bilgi alırız :smiling_face:

Aminn hepimizinkini inşallah :heart:

1 Beğeni

Pembe aldım hatta bandana bile aldım :joy:suan alısverısı durdum ama bısey almıcam detaylı ultrasondan sonra devam ederim . Hatta doktorum bana yanıldığım ilk kişisin dedi :roll_eyes:

Sırtı dönükken nasıl görmüş acaba :smiling_face:benımde kız dedıgı gun ultrasyon kağıdında sırtı dönük bebişimin :smiling_face:halen ınanmıyorum doktora :roll_eyes:

Detaylı ultrasyon kaçıncı hafta ? Ben Şuan 16+4 deyim

Yaa benimde 13 de erkek dedi 16 da göstermedi değişirmi yoksa​:sweat_smile:

1 Beğeni

16ya kadar erkekti. 18den sonra kız olduğu netleşti bizimde :smiling_face: ferhan koymak istiyoruz bizde. İkinci isim bende bulamadım :see_no_evil:

Hüma, betül, sare, sultan, zeynep, eslem, serra, tuğba

2 Beğeni

Valla bende anlayamadım onu :sweat_smile:

1 Beğeni

18 24 hafta arası yapılıyo ama doktorlar 21. Hafta en iyisi diyolar

1 Beğeni

Erkek dediğinde bacak arasını görmüşmüydü bana 13 .haftada erkek dedi ama sırtı dönüktü cok uğrastı görmek için son dk erkek dedi bende şüphe ediyorum

Evet öyle yapıcam

En ıyısı detaylıyı beklemek bende tereddütteyım :smiling_face:

1 Beğeni

Bebegınıze saglıkla kavuşun inşallah :pray:t2::smiling_face: