Cinsiyet çıkmazı

Kızlar 12+4 önce erkek dedi sonra kıza benziyor dedi varmı bu karmaşada olan

1. Haftayi bekleyin derim ben bana da doktor yuksek ihtimal erkek dedi 16. Haftada da yine de tekrar bakalim dedi kesinlesmek icin
1 Beğeni

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Doğuma yakın zamanda bile cinsiyeti değişenler var. Detaylı ultrasonda net şekilde görülüyor :blush:

2 Beğeni

Merhaba​:cherry_blossom: bende bu gün hastaneye gittim. 11+2 kıza benziyor dedi doktor erken değil mi sizce de. Benim gibi olanlar var mı? Ama ultrasonda doktor 12+6 dedi kafam karıştı.

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkürler canım :smiling_face::heart:

1 Beğeni
  1. Haftayı bekleyin canım o zaman net sonuç gösterir.

Benim doktor erkek dedi 3 gün sonra mide bulantısından yattım hastaneye tekrar ultrasona aldı asla görünmez şuan cinsiyet dedi bugün 12/4 fakat kıza benziyo kız dedi yarım saat sonra barkod için girdim belli olmazki diyor çıldırmak üzereyim

Benim doktorum karar veremiyor yA :frowning:

Mrb teşekkür ediyorum tahminde bulunurmusunuz kafam çok karışık

1 Beğeni

Ultrason fotoğrafı yok canım net bir fotoğraf var ise bakabiliriz

Arkadaşlar ben 11+5 ultrasyona baktı ama cinsiyeti sylemedi atsam anlatmısiniz

1 Beğeni

Erkekler biraz daha net ve kesikin belli ediyor ya kendini :see_no_evil: kizlar biraz kafa karistiriyor hele 12 13 14 haftaysa kizsa doktorlar emin olamayabiliyorlar anladigim kadariyla benim de ikili tarama da bacaklari acmis arada boyle baya bir cikinti vardi ikili tatamayi ben de esim de doktora girmeden gorduk ayri cekilmisti detayli. o zaman ikimizde yoksa erkek mi dedik doktorun yanina girince yuksek ihtimal erkek diye heycanlandi :joy: ama sonra yanilma olur diye 16 da kesinlestirelim dedi :grin: bakalim saglik olsun da :heart_eyes:

Şimdi attım canım

1 Beğeni

Bu bebiş ayaklarını havaya kaldırmış tam gözükmüyor ama kız bebek gibi geldi bana canım inşallah yanilmam

Sylemedi bız erkek bekliyoruz aslında 2 kızım var

1 Beğeni

Canım ayaklarını havaya kaldırmış gozukse net söylesem

Sağlıkla gelsin öncelikle hakkımızda hayırlısı olsun

1 Beğeni

Kız bebek gibi bencede

Ordaki sonuclara gore hafta ve gun belirleniyor sanirim masallah guzel gidiyor demek ki