Cinsiyet bilgisi

1. haftada cinsiyet söylenmemesi normal mi yoksa doktor mu değiştirmeliyim​:smiling_face_with_tear:
2 Beğeni

17+1 de gittim bana net bişey demedi sadece kıza benziyor dedi ama emin degilim eşya almayın henüz dedi ve özel hastaneydi 700 lira sadece muayneye verdim

2 Beğeni

Normal ben 18. Haftamda öğrendim cinsiyetini

1 Beğeni

Yaaa :face_holding_back_tears: ben de özele gitmeyi düşündüm öyleyse kalsın. Bana da erkeğe benziyor dendi ama kesin bişey demediler hiç

Sabırsızlanıyorum ben ilk bebiş de olduğu için :face_holding_back_tears: İnternete bakıyorum 13 de sahi öğrenen olmuş kendimce evham yaptım

1 Beğeni

Aynen bende senim gibi sabırsızlanıyordum ilk olduğu için hayır evham yapma endişelenecek bişey yok. Benim 18de bile görme ihtimalım azdı Allahtan bebegim oturmuştu gördü:joy::joy:

Bazı doktorlar kesin sonuç verebilmek için 16. haftayı bekleyebiliyor

Bana da 13. Haftada erkeğe benziyor ama kesin değil dediler bakalım

1 Beğeni

Ben 13. Haftamda ogrenmistim

1 Beğeni

Teşekkür ederim bir nebze de olsa rahatladım :cherry_blossom:

Evet benim doktorum da muhtemelen emin olamadığı için kesin bir şey demiyor

Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun da :cherry_blossom:

Ne güzel bekletmemiş bebişiniz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim 13 hafta da doktor da ayni sekilde erkege beziyor dedi 15 hafta olunca tekrar gittim erkek dedi suan 26 haftalik

1 Beğeni

Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah :cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde muhtemelen erkek :nazar_amulet:

1 Beğeni

Evef öyle oldu​:smiling_face_with_three_hearts::blush::star_struck:

Ben 12.haftada ogrendim erkek oldugunu .Bebegin durus sekline ve ultrason cihazina gore ogrenme zamani degisebilir Ama erkek bebek daha erken belli olabiliyor .:slightly_smiling_face:

12.haftada 2 li tarama testi icin gittim ne kadar israr etsemde tahminde bulunun diye bir sey demedi doktor Şuan 14+3 teyim sabırsızlıkla 16.haftayı bekliyorum

Kac haftalık suan