Cinsellikten sonra ağrı

Ben hiç bişey kullanmadan yapıyorum ama çok ağrılı oluyor bu konuda bı bilgisi olan var mı

1 Beğeni

Hamileligin başından beri mi böyle yoksa normalde de böyle oluyor muydu ağrı?

1 Beğeni

Zaten öncesinde vajinismus düm çok ağrılı olduğu için isteksizlik oluştu eşime de soyleyemiyorum

1 Beğeni

Bendede oluyor cinsellikde ağrı bir şey diyemiyorum.ve sonrasındada karnında ağrı oluyor yanğınların bolgelerimde.4 günlük mesafe birakiyorum.

1 Beğeni

İlk 3 ay da isteksizlik oluyormuş öyle okumustum. Bir de havalar da soğuktu insan ister istemez üşüyor. Yine de eşinle bence güzelce konuş yani isteksizlik üzerine degilde. Ağrılı olduğunu felan anlat bence anlayışla karşılar :smiling_face:

1 Beğeni

Benim ilk 2 ay cok agri oldu karnımda bazen korktum bile ama sonra düzeldi simdilik sadece normal ağrı oluyor, zamanla düzelir diye umut ediyorum :pleading_face:

1 Beğeni

Benim 5. Ayım hala çok ağrılı bugün konuştum eşimle sizin mesajinizi görmeden daha sağlıklı olacağını düşündüm oda saygı duydu anladı beni sağolsun

2 Beğeni

Ben 5 aylık Hamileyim hala oluyor bende .onuncin eşimde biliyor en baştan ağrı olduğunu .onincin anlayış gösteriyor .4 veya 5 gün ara vermek iyi gelir

1 Beğeni

Bende ağrılı olmuyor ama vajinam darlaşıyor. Yani günlük ilişkiye girsek de yine dar, acaba kilo aldığım için mi diyorum. Doktor kontrolüme de 3 hafta var, soracağım doktora da bu durumu. Çünkü normalde böyle bir durum yaşamamıştım

Bende aksine dar hiss ediyorum ama .aksine acilmiş biraz.bebek buyuor diyeymiş

@Cesurumm Ben de ilk kez böyle şey yaşıyorum valla, doktora soracağım bakalım. Sorduğumda cevabı paylaşırım burdan canım

1 Beğeni

Aynı durumdayız

Tamam canim

Doktorla görüşme sağladınız mi? Benim de son zamanlarda ilişki sonrası genitalde yanma ve hafif ağrı olmaya başladı. İdrarı yaparken yanma yok ama tuvalete çıkınca ağrı ve hafif yanma hissediyorum.

2 Beğeni

@elifdrcnyrk Evet, sordum doktoruma canım. Bebek de vajinal bölgeye baskı yaptığı için öyle hissediyormuşuz. Normalmiş yani :blush:

2 Beğeni

Süpersin, çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@elifdrcnyrk Rica ederiiim :blush:

Benim hiç isteğim olmuyor anormal mi ??? 17+4 um

1 Beğeni

Aşerme gibi istek mi

Cındellık ıstemıyorum