Bişey olur korkusuyla eşimle cinsel ilişkiye giremiyorum 8.haftadayım psikolojik olarak kendimi tam hazır hissedemiyorum korkudan dolayı.Hamile olduğumu öğrenince 2 ay iskikiye girmedik sonra denedik ama tam birleşme sağlanamadı ve acı hissettim neden acıyor uzun süre yapmadığımiz için vajinam daraldığı için mi
Normal bence bende ilk aylarimda kasık ağrısından duramiyordum. İlişki olduğu zamanda ağrı giriyordu çoğu kez ağladım hatta kaç kez ağrıdan ama geçiyor.
Bende 17 haftalık hamileyim bızde eşimle hamile kaldığımdan beri hic bırlikte olmadık daha yeni olduk bende aynı sekilde bır acı oldu ve korktum acıkcası dedğınız gibi belki uzun sure bırlıkte olunmadığı için agrı olabilir
Sonrasında acı geçti mi peki
Bende şuan 26+4 haftalığım hala bile ilişkiye girince canım yanıyor bazen çok acıyor doktorada gittik sorduk normal demişti, bende acı ilişki esnasında oluyor sonrasında bir acı olmuyor
Elbet doğumdan sonra herşey normale dönünce düzene girer mi yine rahat bı şekilde ilişkiye girebilir miyim
Benim geçti
Psikolojik olarak kendinizi hazır hissetmediğiniz için ister istemez kasılırsınız. Bu da birleşme sırasında ağrıyı meydana getirir. İlişkiye girmeden önce rahatlamaya çalışın. Ön sevişmeyi uzun tutun. Ağrı muhtemelen kendinizi kastığınız için oluyor. Ayrıca doktorunuz sakıncalı bir durum söylemediyse yani düşük riski vs yoksa rahatlıkla girebilirsiniz. Bebeğe hiçbir zararı olmaz. ![]()
31 hafdalik hamileyim sanki yara gibi yer tarafı ağrı yanma hissi geçmiyor nedenini bende bilmiyorum dogurunca geçer inşallah
Arkadaşlar hamile değilim yani şüphem var tabiki bilmiyorum ilişki esnasında pembe akıntım oldum nedendir
Benimde ıliski esnasında acık renklı pembe akıntı gbı lekelenmem oldu test yaptım şu an 18 haftalık hamileyim doktor bebek yerleşme kanamasıdır buyuk ihtimalle dedi ben o zaman adet olacagım zannetmiştim.Test yapmanızda fayda var eger şuphe edıyorsanız
Ben regl olacağım zaman işdə 1 gün gecikmə oldu sonra pembe lekelenme oldu işdə adet olacağımı can etdim sonra hiç daha gelmedi işdə çok az gəlmişdi pembe akıntı bir kaç gün bekleyib test yaptım 31+4 hafdalik oğluma hamileyim
İçim kıpır kıpır bende kist varmış ilaç verdiler kana olunca horman testi tlyapildi herşey normal dediler 1 hafta sonra bundan ilişki esnasında pembe akıntım oldu hani öyle saatlerce sürmedi arastiriyorum gebelik diyo diğer sayfalar enfeksiyon diyor kafam çok karisti
Test yapmanızda fayda var süphe ile durmaktansa